vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 Witam!!!Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie. Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 Witam!!!Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie. Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 tyl tego zdjecia z motorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 zona z tradycjami?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 tu jakas uroczystosc chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 i tyl zdjatka z uroczystosci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 ale motocykl pierwsza klasa, nie wniosla w ramach wspolnoty malzenskiej?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 no i jakis kolega (zona nie wie czy to ktos z jej rodziny :( ) drugiej strony nie daje bo nic nie napisano :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2003 Ups zapomnialem o zdjeciu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 Na pierwszym zdjęciu wojska pancerne - berety, Sokoły.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner (Marek Z) Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 Są to prawdopodobnie zdjęcia zrobione podczas akcji przyłączenia Zaolzia w 1938 roku. Przynajmniej tak można by sądzić po napisie Bogumin" (czyli po czesku Bohumnin). O ile mi się coś nie pomieszało to w Muzeum 24 Pułku Ułanów w Kraśniku jest właśnie tablica zdjęta z czechosłowackiego słupa granicznego z nazwą tej miejscowości.Pozdrawiam,Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
vonadamski
Witam!!!
Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie.
Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.
Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.
Z powazaniem vonadamski
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.