vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Napisano 3 Grudzień 2003 Witam!!!Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie. Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.Z powazaniem vonadamski
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Napisano 3 Grudzień 2003 Witam!!!Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie. Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.Z powazaniem vonadamski
ms Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 ale motocykl pierwsza klasa, nie wniosla w ramach wspolnoty malzenskiej?:-)
vonadamski Napisano 3 Grudzień 2003 Autor Napisano 3 Grudzień 2003 no i jakis kolega (zona nie wie czy to ktos z jej rodziny :( ) drugiej strony nie daje bo nic nie napisano :(
Gość Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Na pierwszym zdjęciu wojska pancerne - berety, Sokoły.Pozdrawiam
Kolekcjoner (Marek Z) Napisano 3 Grudzień 2003 Napisano 3 Grudzień 2003 Są to prawdopodobnie zdjęcia zrobione podczas akcji przyłączenia Zaolzia w 1938 roku. Przynajmniej tak można by sądzić po napisie Bogumin" (czyli po czesku Bohumnin). O ile mi się coś nie pomieszało to w Muzeum 24 Pułku Ułanów w Kraśniku jest właśnie tablica zdjęta z czechosłowackiego słupa granicznego z nazwą tej miejscowości.Pozdrawiam,Marek
Pytanie
vonadamski
Witam!!!
Na zdjeciach nie jest moja zona lecz jej przodkowie.
Interesuje mnie co macie do powiedzenia na ten temat.
Ciekaw jestem czy orientujecie sie co to moze byc za jednostka z tym motorkiem.
Z powazaniem vonadamski
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.