Skocz do zawartości

Ace 250 czy Rutus Ultra II

darcos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Planuję zakup pierwszego w moim życiu wykrywacza i biorę pod uwagę te dwa z tematu.
Chciałbym skupić mieć moźliwość wydobywania militarki, jak i monet. Który w takim razie wybrać, czy może jest to w tym wypadku bez różnicy.
Prosze o któtka odpowiedź, bo teoretycznie sporo wiem, poczytałem, natomiast interesuje mnie jak sprawdzają się w praktyce.
Dzięki za odpowiedzi

Darcos
Napisano
Z własnych doświadczeń wiem ,że ace250 jest dobry na wszelkiego rodzaju kolorek.Dobra dyskrymka , prostota w obsłudze tylko zasięg mógłby być lepszy. Ja żadnej typowej militarki nim jeszcze nie wykopałem nie licząc drobnego wyjątku ,może są inni którym to się udało.Co do Ultry nie wypowiadam się bo nie miałem jej w ręku .
Poczytaj posty dotycząće obu wykrywek , wyrobisz sobie jakieś zdanie ale i tak dopiero po zakupie będziesz wiedział czy zrobiłeś dobry wybór .
pzdr fakker
Napisano
no właśnie a jak Rutus. Osobicie chciałbym mieć możliwośc zbirania monet i militarki, czyli hełmy, i wyposażenie, a szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy któryś z tych modeli jest do tych rzeczy.
Dzięki za odp. Darcos
Napisano
Witam!
Garrett Ace 150 to typowy wykrywacz na drobnice, za to Rutus Ultra II jest bardzo dobry na militarkę i radzi sobie z drobnica też dobrze. Ja bym brał, Rutusika.
Napisano
Z włsnego doświadczenia radziłbym Rutusa .Jest w miare prosty w obsłudze i uniwersalny(jeżeli można tak powiedzieć).Sam chodziłem na początku z Rutusiakiem i wcale nienażekałem.
Napisano
Ace jako uniwersalny? Bez przesady kol. Dominik92 :)
Jeśli chcesz coś uniwersalnego, z doświadczenia mogę polecić Rutusa Ultrę (lub Solarisa).
Pozdr.
Napisano
Obojetnie ktorego kupisz, po pewnym czasie poczujesz iedosyt" i bedziesz chcial cos lepszego. I obydwa sprzedasz bez problemu, bo popyt jest duzy. Rutus jest dobry ale strasznie przereklamowany, mimo to kupilbym wlasnie jego.
Napisano
Mam pytanie, dlaczego piszecie ze Ace 250 nie jest uniwersalny?mam go wlasnie od 2 tygodni i moge powiedziec cos innego, zasiegi do zlych nienaleza. Jesli zdecydowalbys sie na Rutusa to bardziej polecam Ci dolozyc troche grosza i kupic Solarisa jak juz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie