Hitboy64 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Napisano 26 Lipiec 2007 TRAPER: http://www.allegro.pl/item216872119_firma_saper_wykrywacz_metali_traper_gwar24mce_raty.htmlHS-3 to każdy wie :)Rutus 2 ultralub może jakieś inne? byleby nie były droższe niż 800zł. ale naprawdę 800 proszę bez komentarzy typu dołóż 400 i kup solarisa :)a teraz wymagania :)generalnie będę poszukiwać militaria i te małe (klamry, łuski) jak i większe (hełmy, puszki, duże łuski)ale jakby leżała jakaś odznaka czy guziczek lub monetka to też bym chciał ją wygrzebać z jakiejś przyzwoitej odległości. jestem otwarty na inne niż te przedstawione wykrywacze :)miło by też było aby właściciele się wypowiedzieli.z góry dziękuję :) i pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Napisano 26 Lipiec 2007 http://www.allegro.pl/item218985624_wykrywacz_dukat_7_po_promocyjnej_cenie.htmlbym zapomniał o dukacie :)
wojtekanka Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 Podajesz dwa wykrywacze do wyboru, to trafne typy,Jezeli chcesz wiecej militarki to smetek, jak troche mniejsze przedmioty i troche plycej to ultre.Ja bym wybieral wlasnie z dwoch.Pozdrawiam
oskarxyz Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Odpuść sobie Dukata.Wybiezr Rutusa lub Smetka.Wszystko zależy na co bardziej sie nastawiasz.Ultra II jest jakby powiedzieć ardziej uniwersalna" niestety koszyem osiągów
pattern1937 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Witam!Ja bym brał Rutusa, ponieważ jest uniwersalny, HS-3 Smętek, bardziej przeznaczony na militarkę, no ale to wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam pattern1937.
Spiderski Napisano 28 Lipiec 2007 Napisano 28 Lipiec 2007 ja polecam Rutusa ULTRE.Ale w twoim poście była prawda napisana - dołożenie finansowe.Solaris - ma tzw. tryb MIX. Statyk i dynamik w jednym. Jak wiadomo statyk na militaria a dynamik na drobnice.Na dynamiku też idzie szukać militarki dużej.pozdrArtur
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.