Skocz do zawartości

jaki kupić

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
TRAPER: http://www.allegro.pl/item216872119_firma_saper_wykrywacz_metali_traper_gwar24mce_raty.html

HS-3 to każdy wie :)

Rutus 2 ultra

lub może jakieś inne? byleby nie były droższe niż 800zł. ale naprawdę 800 proszę bez komentarzy typu dołóż 400 i kup solarisa :)

a teraz wymagania :)

generalnie będę poszukiwać militaria i te małe (klamry, łuski) jak i większe (hełmy, puszki, duże łuski)

ale jakby leżała jakaś odznaka czy guziczek lub monetka to też bym chciał ją wygrzebać z jakiejś przyzwoitej odległości.

jestem otwarty na inne niż te przedstawione wykrywacze :)

miło by też było aby właściciele się wypowiedzieli.

z góry dziękuję :) i pozdrawiam
Napisano
Podajesz dwa wykrywacze do wyboru, to trafne typy,Jezeli chcesz wiecej militarki to smetek, jak troche mniejsze przedmioty i troche plycej to ultre.Ja bym wybieral wlasnie z dwoch.Pozdrawiam
Napisano
Odpuść sobie Dukata.Wybiezr Rutusa lub Smetka.Wszystko zależy na co bardziej sie nastawiasz.Ultra II jest jakby powiedzieć ardziej uniwersalna" niestety koszyem osiągów
Napisano
Witam!
Ja bym brał Rutusa, ponieważ jest uniwersalny, HS-3 Smętek, bardziej przeznaczony na militarkę, no ale to wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
ja polecam Rutusa ULTRE.

Ale w twoim poście była prawda napisana - dołożenie finansowe.

Solaris - ma tzw. tryb MIX. Statyk i dynamik w jednym. Jak wiadomo statyk na militaria a dynamik na drobnice.

Na dynamiku też idzie szukać militarki dużej.

pozdr
Artur

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie