maru Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 spotkal sie ktos juz moze z takim ogniwkiem ???????moze ktos podpowie mi do czego ????????
vaz Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 Na pewno nie jest to czeska produkcja ze względu na oznakowanie cyrlicą jednego ogniwa. Może to być albo radziecki ciągnik artyleryjski lub leśny , ew. jeszcze coś innego .
maru Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 spotkal sie ktos juz moze z takim ogniwkiem ???????moze ktos podpowie mi do czego ????????
vaz Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Mam fragment gąsienicy składającej się z takich ogniw . Kilka razy pytałem w tym dziale od czego jest ale niestety nie uzyskałem odpowiedzi . Sam ustaliłem , że na pewno pochodzi z jakiegoś pojazdu radzieckiego ale niekoniecznie wojskowego i z czasów II wojny światowej .
maru Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 z tego co ja rozmawialem ze znajomym to mowil ze cos czeskiego a wojenne na pewno niekoniecznie czolgowka moze jakis ciagnik altyleryjski
Pytanie
maru
spotkal sie ktos juz moze z takim ogniwkiem ???????moze ktos podpowie mi do czego ????????
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.