Zwierzak Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 I jeszcze druga strona. P.s. Sorry za byka ort. Wstyd!Zwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar111 Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 bardzo chetnie odkupię ten dekiel ,brakuje mi takiego ,mój tel.0-81 8831 266dobrze zaplace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar111 Napisano 5 Grudzień 2003 Share Napisano 5 Grudzień 2003 A tak wogóle poprosiłbym o kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 a może byś podał średnicę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar111 Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Jest to pokrywa bębna hamulcowego przedniego koła od Zundapp KS 750 .Moja oferta ciągle aktualna ,telefon podałem, możesz pisać na priv.Interesuja mnie wszystkie części do tego modelu jak również historie zwiazane z ich odnalezieniem .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 2 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2003 I jeszcze druga strona. P.s. Sorry za byka ort. Wstyd!Zwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Zwierzak
I jeszcze druga strona.
P.s. Sorry za byka ort. Wstyd!
Zwierzak
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.