haupttman Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Witam, panowie mam takie pytanie-czy latał ktoś z piszczałą w Czechach przy granicy Austryiackiej? Czy wogóle jest tam gdzie pobiegać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 A może w Austri, przy granicy z Czechami? Czy ogólnie znane są jakieś ciekawe miejscówki? Np.związane z rozbrajaniem się oddziałów Niemieckich?Za dzięki za wszelkie informacje w tej sprawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Czy może lepiej uderzyć w rejon BRNA, z tego co czytałem to trochę ich tam kapitulowało!Bo jak patrzę panowie jakie KNEDLE fanciory targają, to aż mnie ściska!Pojadę tam pograsować,a co!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2007 No dobra chłopaki, skoro nikt nic nie wie, lub nie chce powiedzieć to trudno!W takim układzie lecę w ślepo, jak wrócę to oglądniecie sobie fotki!Ps:mam nadzieję że będzie czemu robić te zdjęcia,hehehe!POZDROWIONKA haupttman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Miała być Austria lub Czechy,a wylądowałem na lini Zygfryda!Szkoda tylko że miałem 40min na latanie po lesie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Okulary z maski i lotka,aluminium to pewnie Amerykańska!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Strzępy bunkrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 A to już fancik z antykwariatu,100% oryginałek,olej na płótnie!Wymiary kolosalne:88x69 cm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 A to ten pan po wojnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Niezly ten brazek hehehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.