ołowiany element czegoś... często takie fragmenty spotykałem na drodze. Wie ktoś czego fragment dany przedmiot stanowi? :) podkreślam jeszcze raz, że to ołów... więc mało prawdopodobne, że to fragment łyżki;] ...znalezione przy zapomnianej... opuszczonej jeszcze przed wojną wiosce Elachslandskate" z tłumaczeniem tej nazwy też mam problem... może wie ktoś od jakich słów nazwa ta pochodzi?... kombinowałem, że może elach's landskate.... hmm... no nie wiem :)
Pytanie
czarnykot
ołowiany element czegoś... często takie fragmenty spotykałem na drodze. Wie ktoś czego fragment dany przedmiot stanowi? :)
podkreślam jeszcze raz, że to ołów... więc mało prawdopodobne, że to fragment łyżki;]
...znalezione przy zapomnianej... opuszczonej jeszcze przed wojną wiosce Elachslandskate"
z tłumaczeniem tej nazwy też mam problem... może wie ktoś od jakich słów nazwa ta pochodzi?... kombinowałem, że może elach's landskate.... hmm... no nie wiem :)
kto ma pomysł?:)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.