szajka Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 dzieki aniolog a garnek to m35 bodajrze wkleilem na naszych odkryciach wracam w to samo miejsce i jest tam mnostwo okopow wiec chcialbym cos trafic podporzadkuje sie twoim poradom :) i napisze o wynikach poz szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 no to gratulacje cholerka coś wczoraj źle skojarzyłem te garnki i niezałapałem że chodzi o hałerka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 dzieki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 anilog daj jakies namiary telefoniczne na prive poz szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior100 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy w tej branzy;) i własnie z kolegą zakupilismy GT kolego Anilog jestem z ZG wiec mam blisko do Ciebie, jesli oferta jest aktualna piszę się na to szkolenie, jesli to nie problem daj na prv jakies namiary na siebie skontaktuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 znow sie ktoś podłącza wrrrr pod moje szkolenia :) nie ładnie junior :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba8024 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 kol.Szajka jak to wypali to naprawde bedzie suvergin gt-wymiana doświadczeń na zywo fajnie by bylo kozystajac z okazji zycze wszystkim zdrowych wesolych swiat pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Dziuba ja jestem za bardzo fajnie ze bedzie mozna się spotkaćhmmm w sumie można coś ala mały zlocik fanów GT zorganizować ale to po świętach pozdrawiam i Wesołych Świat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detekta8 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 do Cecholek: moglbys bardziej przyblizyc roznice miedzy GT a x-70 bo podobnie jak Ty rozwazam kupno x-70 ale po przeczytaniu tego posta mam duze watpliwosci czy sluszniej nie bylo by kupic GT z tego co czytam wybika ze Gt jest bardzo gleboki na militarke a jak to jest w x-70 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Jakich słuchawek używacie do GT ? Ja dorwałem jakieś stare Sd 501 , na razie masakra 3 wypady na słuchawkach 2 razy zgięta mała wtyczka wchodząca do dużego Jacka przez szarpnięcie nadepniętego kabla . Kabel mam długi żeby nie ściągać słuchawek gdy kopię i trochę plącze się pod nogami. Znowu trzeba wymieniać i lutować . Chce kupić sobie jakieś nowe , jakie stosujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Ja mam komputerowe na całe uszy, wywaliłem tylko mikrofon, kabel długi ok 1,80 metra, wtyk duży jack. Jak narazie dobrze się spisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior100 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Heh Szajka, wiesz jak jest, wiedzy nigdy nie za wiele... Wesołych Świąt wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Najlepiej kupić słuchawki Philipsa za 30zł dokupić na alegro kabel spiralny z dużym Jackiem i przerobić słuchawki koszt z przerobieniem mnie wyszedł 40 zł a słuchawy nie do zniszczenia .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 a tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 OK.:)Daro2904 te słuchawki to model SHP 1900 ? Kabelek też z alegro? Rozumiem że kabel + Jack 40 Zł ? Jak możesz to daj link do kablaDzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba8024 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 tez mam tak samo jak zaprezentowal kol. daro2904 i sie sprawdza .wcale nie trzeba inwestowac w drogie sluchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Niestety kolego Dani teraz nie ma na alegro musisz szukać ja za sam kabel z duzym Jackiem dałem 9 zł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 a teraz calkiem z innej beczki:)czy ktos uzywa lub uzywal tego typu cewki do sovereign gt http://www.kellycodetectors.com/excelerator/EXcelleratorMain.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 mam na mysli typu butterfly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Mam pytanie, czy GT ma lepsze zasięgi na militarke niż Whites 6000di pro sl?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Daro2904 jakiej dł. kupiłeś ten kabel , i możesz podać jeszcze mniej więcej jaką ma dł. nierozciągnięty i po rozciągnięciu?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Rozciąga sie do 4m jak jest zwinięty to do 1,5m w sam raz super sie chodzi nic nie przeszkadza przedtem też miałem zwykły kabel i co chwile na niego nadepnołem a raz nawet go urwałem plątał sie pod nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 tu masz kolego link do kabla do słuchawek http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=498873082 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcom77 Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 zobaczcie to zlotej bizuterii dla zony tym nie znajde ?http://www.youtube.com/watch?v=2PG1KwlG56k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Ja tam nie narzekam .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.