Skocz do zawartości

suvergin gt-wymiana doświadczeń

nunki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
dzieki aniolog a garnek to m35 bodajrze wkleilem na naszych odkryciach wracam w to samo miejsce i jest tam mnostwo okopow wiec chcialbym cos trafic podporzadkuje sie twoim poradom :) i napisze o wynikach poz szajka
  • Odpowiedzi 731
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowy w tej branzy;) i własnie z kolegą zakupilismy GT kolego Anilog jestem z ZG wiec mam blisko do Ciebie, jesli oferta jest aktualna piszę się na to szkolenie, jesli to nie problem daj na prv jakies namiary na siebie skontaktuje się.
Napisano
kol.Szajka jak to wypali to naprawde bedzie suvergin gt-wymiana doświadczeń na zywo
fajnie by bylo
kozystajac z okazji zycze wszystkim zdrowych wesolych swiat
pzdr.
Napisano
Dziuba ja jestem za bardzo fajnie ze bedzie mozna się spotkać
hmmm w sumie można coś ala mały zlocik fanów GT zorganizować
ale to po świętach pozdrawiam i Wesołych Świat :)
Napisano
do Cecholek: moglbys bardziej przyblizyc roznice miedzy GT a x-70 bo podobnie jak Ty rozwazam kupno x-70 ale po przeczytaniu tego posta mam duze watpliwosci czy sluszniej nie bylo by kupic GT z tego co czytam wybika ze Gt jest bardzo gleboki na militarke a jak to jest w x-70 ?
Napisano
Jakich słuchawek używacie do GT ? Ja dorwałem jakieś stare Sd 501 , na razie masakra 3 wypady na słuchawkach 2 razy zgięta mała wtyczka wchodząca do dużego Jacka przez szarpnięcie nadepniętego kabla . Kabel mam długi żeby nie ściągać słuchawek gdy kopię i trochę plącze się pod nogami. Znowu trzeba wymieniać i lutować . Chce kupić sobie jakieś nowe , jakie stosujecie ?
Napisano
Ja mam komputerowe na całe uszy, wywaliłem tylko mikrofon, kabel długi ok 1,80 metra, wtyk duży jack. Jak narazie dobrze się spisują.
Napisano
Najlepiej kupić słuchawki Philipsa za 30zł dokupić na alegro kabel spiralny z dużym Jackiem i przerobić słuchawki koszt z przerobieniem mnie wyszedł 40 zł a słuchawy nie do zniszczenia .Pozdro
Napisano
OK.:)
Daro2904 te słuchawki to model SHP 1900 ? Kabelek też z alegro? Rozumiem że kabel + Jack 40 Zł ? Jak możesz to daj link do kabla
Dzięki
Napisano
Daro2904 jakiej dł. kupiłeś ten kabel , i możesz podać jeszcze mniej więcej jaką ma dł. nierozciągnięty i po rozciągnięciu?
Pozdro
Napisano
Rozciąga sie do 4m jak jest zwinięty to do 1,5m w sam raz super sie chodzi nic nie przeszkadza przedtem też miałem zwykły kabel i co chwile na niego nadepnołem a raz nawet go urwałem plątał sie pod nogami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie