słomek von hammerstein Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 takie --> czy ładne? w tej co widac widełki po lekkiej elektrolizie rozruszałem je juz :) jutro do pradu pojdzie druga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Stan nie za fajny -ale za to SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 też sie tym pocieszam ;] wiadomo to nie to samo co kolor ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Spróbuj je na poczatek ręcznie po po elektrolizie może się okazać że... nie mają rdzenia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 nie rdzen po elektrolizie został, jest sztywny i nie utlenił sie zbytnio na razie jedna klamra jest po eleltrolizie i wyglada w miare dobrze (w/w zdjecie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 co bysćie powiedzieli na odrdzewienie klamerki fosolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 spróbuj wrzucić w Pepsi lub Colę na 2 dni . Ja zrobiłem tak ze swoją ( a były zwłoki ) , i wyszło nieźle . Później lekko starą szczoteczką do zębów i powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Ja zrobiłem Wh fosolem,dość destrukcyjna metoda,ale można się pozbyć dzięki temu wszelkiej rdzy,tylko czy coś wtedy jeszcze z klamry zostanie.(na wh zrobiły się małe dziurki na wylot,ale wyglądała później ładnie)Pamiętaj żeby po wszystkim potraktować klamry wd40 zeby rdza się nie powiększała.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARQ Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 jeszcze raz ją do elektrolizy tylko zwieksz nateżenie prądu na prostowniku i daj wiekszy kawałek metalu na drugi biegun pozbędziesz sie rdzy do zera a no i duuuzej ilosci soli nie zsapomnij pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 qrde wyskoczyła jeszcze jedna SS i 3 WH :/ nie wiem kiedy to ja wyczyszcze :/ eeehhhh ,,jak sie nie ma co jesc to jest czym jesc a jak sie nie ma czym jeść to jest co jeść...,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 NO i extra.Czekamy na fotki:) Na Wh mozesz teraz potrenować.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 jeeesuu dajcie spokój nie chce mi sie babrac juz z tym wehrmachtem jakby to były klamry nie ferromagnetyczne to bym sie nie musiał w czyszczenie bawic no i wiadomo mosiezne klamerki ss sa fajniejsze :( fotki pokaze pozniej bo oprócz tego z dołka wyszło jeszcze pare innych fantów i nie w głowie mi teraz robienie im zdjęc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Uważaj żeby nie przesadzić, jak za mocno oczyścisz to zostanie ogryzek a nie klamra. Pamiętaj że rdza trzyma kształt i widoczność". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2007 takie ,,kostki rdzy,, sa coś warte? z tego wykopu zobaczcie miseczke z tanenbergu - post w identyfikacji pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Klanmry WH nikt nie weźmie nawet za dopłatą, niemniej za te SS możesz dostać nawet stówkę na allegro. Ale za nieoczyszczone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 to nie czyszcze ich :P juz gablotke mam akurat na te 3 klamerki ss i 2 wehrmachtu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Niestety oczyscić będziesz musiał (chyba ,że masz zamiar sprzedać) i zabezpieczyć.. bo w przeciwnym razie korozja będzie postępować dalej... a szkoda bo naprawdę fajniutkie klamerki :)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 jak ktos chce pisac o kupnie to prosze na priva bo to nie jest forum handlowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2007 sorry zapomnaiłem dodac fotki koncowej od góry 3 klamerki ss a na dole 2 WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.