Skocz do zawartości

wykrywacz do dużych rzeczy

herring

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich,

Zastanawiam sie nad kupnem wykrywacza do dużych rzeczy stalowych, o wielkości powyżej 1x1m. Zależy mi na dużym zasięgu wykrywacza. Trafiłem gdzieś na informację o wykrywaczu Geoscan WMK-03, mającym wg. producenta zasięg 5,5m dla przedmiotów o wielkości 3x3m.

Czy byłby to według Was dobry zakup? Jeżeli nie, to jaki sprzęt moglibyście doradzić?
Napisano
GoeScan to kontrowersyjna firma,miałemdoczynienia z jej produktami daj sobie lepiej spokoj!
Napisano
Witam,

PD, jeśli nie podasz jakiś szczegółów dlaczego ta firma i produkty są Twoim zdaniem kontrowersyjne, to uważam że należy Twój post zignorować jako prawdopodobny głos konkurencji.

Podaj swoje argumenty przeciw, a pewnie znajdzie się ktoś kto da argumenty za i wszyscy czegoś się może dowiemy.

Jeśli ktoś chce napisac, że jest super, wspaniale, polecam to niech też da sobie spokój. Tylko fakty prosimy.

Pozdrawiam,

proscan

PS
Osobiście wątpię w te 5,5 metra, zwłaszcza w glebie.

Jak byłem małym dzieckiem to chodzilem od samochodu do samochodu sprawdzać ile który ma na liczniku. Syrena 105 miała 130km/h. A fiat 125 bodaj 140km/m. Wiec syrenka tylko trochę gorsza!

Nie bądzmy jak dzieci z tymi zasięgami. Nie jest to najważniejszy parametr, naprawdę.
Napisano
Odnosnie wyrobow GeoScana mieli je moi znajomi model Hunter2002,w opisie wykrywacza tez były podane kosmiczne zasięgi,ktore w praktyce okazały sie bajką......a odnosnie dyskryminacji to nie ma jej wogole!,oczywiscie dało sie cos nim znalesc,ale poszukiwania kosztowały troszke nerwow....
Napisano
Panowie,

Jesli coś jest nie tak, to po co zaraz lecieć z tym na forum.

Od 1 stycznia obowiązuje ustawa - fragmenty ponizej. Po prostu żadasz doprowadzenia do stanu zgodnego z umową.

A umową jest także to co się znajduje w reklamach,
Proscan

USTAWA z dnia 27 lipca 2002 r.
o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego.

[...]
W przypadkach nieobjętych ust. 2 domniemywa się, że towar konsumpcyjny jest zgodny z umową, jeżeli [... ] towar odpowiada oczekiwaniom dotyczącym towaru tego rodzaju, opartym na składanych publicznie zapewnieniach sprzedawcy, producenta lub jego przedstawiciela; w szczególności uwzględnia się zapewnienia, wyrażone w oznakowaniu towaru lub reklamie [...]

i dalej

[...] Jeżeli towar konsumpcyjny jest niezgodny z umową, kupujący może żądać doprowadzenia go do stanu zgodnego z umową przez nieodpłatną naprawę albo wymianę na nowy, chyba że naprawa albo wymiana są niemożliwe lub wymagają nadmiernych kosztów [...]
  • 2 months later...
Napisano
Powróćmy do pytania - czy ktoś używał tego WMK3 i czy wart jest swojej ceny????????
  • 1 month later...
Napisano
Zdaje się MIRAKL robi PI z spndą 1 m za normalne pieniądze. Powinien bez problemów osiągnąć 5 m. Mój MIRAKL II z ondą 40 cm łapie citroena zx z 4m

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie