Louis Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Witam,wykonane z aluminium. W najszerszym miejscu ma jakieś 9cm. Po obu stronach napis Innen Ende". Pozdrawiam.
Louis Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Widok od spodu. Widać dość precyzyjne przetoczenia metalu.
nunki Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Korek wlewu oleju.W środku powinna być uszczelka gumowa.Znajdowałem takie w miejscach napraw sprzętu.
Louis Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Witam,raczej to nie jest korek wlewu oleju. Na forum znalazłem taki wątek http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=373745#373745 , ale w dalszym ciągu nie wiem od czego przewody zabezpieczano w ten sposób.
nunki Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 Louis ,także takie osłoy stosowano jako korki osłaniające mufy kablowe w kablach połączeniowych np.kable połączeniowe elektrowni polowych,stacji r/lok,radiostacje itp.
Louis Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 Bardzo dziękuję za tą informację. Pozdrawiam, Louis.
a.m.m.s Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 A może jest to zawód dokręcany na butlę do... np. spawania, karbidówka, mogą świadczyć o tym te uchwyty po lewej i prawej stronie do mocowania butli krabiodowej i dokręcenia do utrzymania sczelności. Moim zdaniem do nie jest żadna zaślepka ani też korek wlewu oleju.
a.m.m.s Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 a i jeszcze jedno zraszacz do trawy???. hehehe.
Louis Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 :) Myślę, że przytoczony przeze mnie wątek i wypowiedź kolegi nunki wyczerpują w pewien sposób ten temat. Raz jeszcze dzięki za pomoc. P.s. A napis Innen Ende" pomagał zapewne żołnierzowi we właściwym rozpoznaniu z jaką końcówką kabla ma do czynienia :). Pozdr
Pytanie
Louis
Witam,
wykonane z aluminium. W najszerszym miejscu ma jakieś 9cm. Po obu stronach napis Innen Ende". Pozdrawiam.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.