Skocz do zawartości
  • 0

Od czego to zamknięcie?

Louis

Pytanie

Napisano

Witam,
wykonane z aluminium. W najszerszym miejscu ma jakieś 9cm. Po obu stronach napis Innen Ende". Pozdrawiam.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
raczej to nie jest korek wlewu oleju. Na forum znalazłem taki wątek http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=373745#373745 , ale w dalszym ciągu nie wiem od czego przewody zabezpieczano w ten sposób.
Napisano
Louis ,także takie osłoy stosowano jako korki osłaniające mufy kablowe w kablach połączeniowych np.kable połączeniowe elektrowni polowych,stacji r/lok,radiostacje itp.
Napisano
A może jest to zawód dokręcany na butlę do... np. spawania, karbidówka, mogą świadczyć o tym te uchwyty po lewej i prawej stronie do mocowania butli krabiodowej i dokręcenia do utrzymania sczelności. Moim zdaniem do nie jest żadna zaślepka ani też korek wlewu oleju.
Napisano
:) Myślę, że przytoczony przeze mnie wątek i wypowiedź kolegi nunki wyczerpują w pewien sposób ten temat. Raz jeszcze dzięki za pomoc.

P.s. A napis Innen Ende" pomagał zapewne żołnierzowi we właściwym rozpoznaniu z jaką końcówką kabla ma do czynienia :). Pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie