vonadamski Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Napisano 18 Lipiec 2007 Witam!!!Jade w Bieszczady na parę dni i co teraz ja biedny żuczek mam zrobić. Bede nocował w Ustrzykach Dolnych od 21 do 26.07.2007r. Gdzie tam można coś poszukać. Morze ktoś sie tam wybiera w tym okresie albo jakis tubylec zabralby vonadamskiego na wycieczkę z wykrywaczem?Z poważaniem vonadamski
kokodyn Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 idziesz szlakiem i rozglądasz sie ja ostatnio znalazłem pocisk tuż koło szlaku
Hitboy64 Napisano 19 Lipiec 2007 Napisano 19 Lipiec 2007 raczej nie zgłosił bo by było głośno że coś takie leżało na szlaku... a ja o niczym takim nie słyszałem więc raczej nie zgłosił. a co do tematu wątku to jak będziesz na miejscu to znajdź sobie jakaś księgarnię lub dobrze wyposażony kiosk i kup przewodnik po tamtych terenach. ja tak robię i muszę przyznać że jeśli się weźmie stamtąd informację i potem pogada z ludźmi bądź zestawi z własnymi wiadomościami lub po prostu z teorią to można mieć kilka niezłych miejscówek :)pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.