Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Jak stworzyć i wypromować GRH? Co w tym celu należy zrobić?Za wszystkie posty z fóry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Trzeba znaleźć kilka osób o podobnych zainteresowaniach. Zebrać sprzęt i zapisać się na imprezę. Reklama przyjdzie sama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Ludzie są, sprzet też. Ale jak wkręcić się na imprezę? Mało osób zaprasza świeżo powstałe grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam39-45 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 A jaką armie/ okres wojny chcecie odtwarzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 a jak wygląda to od strony prawnej? bo słyszałem o jakichś rejestracjach itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 zima 45 Opolszczyzna jednostki niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Zróbcie zdjęcia, strone internetową, forum (nie trzeba tego wszystkiego, ale to pomaga). Czytajcie f. odkrywcy i inne fora o tematyce rekonstrukcyjnej, na początek wyszukajcie jakies klimatyczne inscenizacje niedaleko od Was. Jeśli to opolszczyzna, to nie macie daleko na Śląsk, a tam rokrocznie odbywa się sporo inscenizacji. pewnie i we Wrocławiu koledzy z Festung Breslau coś zorganizują. Wystarczy poczytać i poszukać, wszystko jest napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 ja rekonstruktorem bylem przez rok , wiem troche ludzi . Chodzi mi o to jak sie wkrecic na taka impre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Wiesz troche ludzi? a jak się 'wie ludzi' ?Wkręcić to się możesz na kiepska dyskoteke albo impreze dla pijaków (a słowo impra brzmi jak jakiś wulgaryzm, na impre to sobie idź ro remizy porućkać po kilku piwach)na rekonstrukcje wypada wysłać zgłoszenie. Jeżeli grupa jest nowa i nieznana to jaki to problem cyknac fote tej grupy i napisac do organizatora najbliższej imprezy dołączając zdjęcie itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 ok dzięki . Przepraszam za moje błędy w pisowni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Shark14_a1 - ponieważ odtwarzacie bardzo interesujący dla mnie okres wojny od strony niemieckiej, czy mógłbyś skontaktować się ze mną na prv, lub w tym wątku napisać coś bliżej o waszej grupie?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Ona jest dopiero w planach . Liczymy na razie 4 osoby. Ja mam być Panzerjagerem. Moje gg 9909039 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Planujemy odtwarzać jednostki Wh , LW, bez SS (BO TO DRAżLIWY TEMAT). Głównie jednostki które walczyły w pasie Opole - Głuchołazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Niestety, ze względów technicznych nie mam GG - postaram się napisać do Ciebie na adres, który masz pod nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 śmiało pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Czy aby kol. Shark14-a1 nie terminował swojego czasu w AA7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 najlepiej zacząć od kontaktu z istniejącymi grupami - oczywiście mam tu na myśli grupy, które starają się utrzymać wysoko poziom rekonstrukcji - w celu zebrania rad i przeglądu" posiadanego ekwipunku. Pogadać, przesłać fotki, zapoznać sie z fotkami na stronie www danej grupy. Pozwoli to uniknąć ewentualnych zgrzytów i nieporozumień podczas rekonstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Steiner7 --> terminowałem swojego czasu , tylko zmieniliście statut i już dlatego nie terminuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.