Rocznik tylko na tym co nazywam wiadrem (pochodzenie oczywiste) Ale do czego toto było? i co to w ogóle jest?
Drabinka-pochodząca z kolejowego magazynu uzbrojenia, zlikwidowanego kilka lat temu. Było tam pełne wyposażenie dla kilku wartowników (piętrowe wyrka, szafki, stoliki) ale magazyn zlikwidowano i poooszło na złom i na śmietnik. Ale temat takich magazynów myślę, że warty zorientowania. U mnie już nie ma ale może akurat jest likwidowany gdzieś w kraju...Nie mam specjalnie kolejowej rodziny ale popytać warto. Skrzynia WP ale oczywiście najwazniejsza cyferka z pieczątki musi być niewidoczna! Pewnie to 50 lata ale może wcześniej?.. Z góry dzięki za wszelkie info. SIEMANARA.
Pytanie
WLA42
Rocznik tylko na tym co nazywam wiadrem (pochodzenie oczywiste) Ale do czego toto było? i co to w ogóle jest?
Drabinka-pochodząca z kolejowego magazynu uzbrojenia, zlikwidowanego kilka lat temu. Było tam pełne wyposażenie dla kilku wartowników (piętrowe wyrka, szafki, stoliki) ale magazyn zlikwidowano i poooszło na złom i na śmietnik.
Ale temat takich magazynów myślę, że warty zorientowania. U mnie już nie ma ale może akurat jest likwidowany gdzieś w kraju...Nie mam specjalnie kolejowej rodziny ale popytać warto.
Skrzynia WP ale oczywiście najwazniejsza cyferka z pieczątki musi być niewidoczna! Pewnie to 50 lata ale może wcześniej?..
Z góry dzięki za wszelkie info. SIEMANARA.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.