nosfer3 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 jakim sprzetem wyciagacie te cudeńka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 BH Lone Star, szukam tylko na dyskryminacji, dzieki czemu wychodza takie drobiazgi jak boratynki, a zero gwoździ i odłamków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Rutus First. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 tesoro lobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 a jak np wam lapia denarki olbrachta czy kopiejki druciane pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 ja szukam z R 1 C. scoop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Spod Trackera IV monety też łądnie wyskakują - w lesie, na polach, plaży... polecam :). POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 a ja posiadam jeszce trackera 3!:)antyk,a ciagnie moneciaki jak glupi:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izami Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 mam fisherka 1266 z cewką 10,5 cala i na monetki jest the best.najstarsza monetka jaką znalazłem to denarek commodusa.pozdrawiam braci-kopaczy monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Chodzę po polach z wykrywaczem już 17 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izami Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 do chroberka-napisz jak to było 17 lat temu,czy było więcej monet niż obecnie.Teraz gdzie nie pojedziesz to dołki po eksploratorach mówią same za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Moja najstarsza ( poza boratynkami)osobiście znaleziona w pobliżu starego młyna, z 1683 ,zdjęcie trochę nieostre.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 i druga strona. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 17 lat temu to może nie bo wtedy miałem marny wykrywacz ale jeszcze 10 lat temu znalezienie na polu (pod Głogowem)w ciągu paru godzin kilkunastu srebrniaczków nie było problemem.To były czasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrotycz Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Ja też szukam monet od 3 lat pierwszego roku znalazłem ponat 200 i co roku coraz mniej ba żadziej chodze i ciągle potych smmych polach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrotycz Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Moje znaleziska to 80% to boratynki 10% to srebrne monety a najstarszato Denar Rzymski z Iw. i całkowity brak średniowiecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.