ja20 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 witam.znajomy mnie zaprowadził na fort.znajduje się przy lotnisku Okęcie.ma ktoś może więcej info na temat tego fortu?był ktoś tam może?wchodził do niego?ja wszedłem tylko do połowy.chodziłem po zwalonych cegłach bo jest dużo mułu.pan na przystanku powiedział mi że niedawno się tam wędkarz utopił po drugiej stronie przy brzegu.więc nie radze nikomu pływać.podobno zaplątał się w jakieś wodorosty których jest pełno.my weszlismy przez jakieś krzaki i dziury w siatce.od drugie strony podobno jest płatny wstęp.
Darek419 Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 Witam.W tym miejscu była chyba ta sławna katastrofa lotnicza ił-a 62.pozdro.
abcd Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Więcej informacji.http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotnicza_Ok%C4%99cie_1980
tetu8 Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Zdjęcie nie przedstawia fortu VI Okęcie ale zlane koszary fortu VII Zbarż.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.