Majorian Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 Dostałem mój pierwszy nieśmiertelnik:)))) Przyznam, ze za bardzo się na nich nie znam. Wiem, że jest niemiecki i należał do członka RAD-u. Ale czy jest oryginalny? Co oznaczają te trzy cyferki?
Majorian Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 Dostałem mój pierwszy nieśmiertelnik:)))) Przyznam, ze za bardzo się na nich nie znam. Wiem, że jest niemiecki i należał do członka RAD-u. Ale czy jest oryginalny? Co oznaczają te trzy cyferki?
Majorian Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Napisano 13 Lipiec 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 2 kompania 115 batalionu RAD55 - numer żołnierzaTen batalion pochodzi z XI okręgu (Mittelschlesien).Pozdrawiam
major_ Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 Wyglada na orginal ale nie znam jego przeszłosci tagze trudno stwierdzic czy to orginał na 100%Pozdro!
Hasan Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 WitamDodam tylko w uzupełnieniu ,co oznacza skrót RAD"...\" Reichsarbeitsdienst (RAD) (pol. Służby Pracy Rzeszy) – masowa organizacja przystosowania obywatelskiego i wojskowego młodzieży, która w trakcie II wojny światowej wykonywała funkcje pomocnicze wobec Wehrmachtu \"Więcej > Źródło:http://pl.wikipedia.org/wiki/Reichsarbeitsdienst
Pytanie
Majorian
Dostałem mój pierwszy nieśmiertelnik:)))) Przyznam, ze za bardzo się na nich nie znam. Wiem, że jest niemiecki i należał do członka RAD-u. Ale czy jest oryginalny? Co oznaczają te trzy cyferki?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.