Skocz do zawartości

Festung Glogu - lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
:| zlituj się koleś i zakop tą kość.... a nie tak leży.... lewa kość udowa, ktoś już się nią bawił bo głowa jest ułamana na poziomie szyjki kości udowej... a czyja?

...ludzka...

nie wystarczy by zakopać?
Napisano
Festung, to ty tak zryles park kolo basenu (sory za literowki, ale jestem w Finlandi , nie ma tu nic oprocz skal, chyba ze w przesmyku, fanty mozna tu kupic praktycznie na kazdym kirputtori (odpowiednik polskiego targowiska),poza tym okolo 17 stopni i kicha
Napisano
Nie ale wiem o co ci chodzi jakies lcosie przeryly okopy kolo neptuna chyba na pale a co ciekawe ja w ich ziemi zalazlem luski lotki od mozdzieza itp. A co do parku ta strasznie zarosl roznym szajsem wiec czekam na zime i przylatuje na nastepne poszukiwania.
A ja pisze z angli i tez kupuje sporo fantow na car bot" cos jak polski targ nawet raz stena trafilem
Napisano
FestungGlogau, możesz mi podać nazwy tych miejscówek, gdzie tyle fantów wychodzi;) Oczywiście to ŻART, przecież nikt by nie dawał miejscówek na tacy. Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
Witam!
Mieszko_1vp nie o to chodziło, wcześniej kolega FestungGlogau napisał: Kolego pattern1937 kolo lubina tez jest sporo dobrych miejsc. Sam kilka mialem." A ja na niego post odpowiadam: FestungGlogau, możesz mi podać nazwy tych miejscówek, gdzie tyle fantów wychodzi;) Oczywiście to ŻART, przecież nikt by nie dawał miejscówek na tacy. Pozdrawiam pattern1937.

Troszkę zamieszania wyszło. Pozdrawiam pattern1937.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie