zabi Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Witam, Co to jest za łuska, wydaje mi się że radziecka, ale nie oriętuje się zbytnio w temacie. Prosiłbym także o wyjaśnienie co oznaczają bicia, a także wydatowanie" tej łuski.Z góry dziękuje za pomoc.POzdrawiam
zabi Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Czyli nie jest to II wojenne pochodzenie. Dziwie się tylko skąd ona się wzieła w lesie tam gdzie ją wykopałem??Pozdrawiam
zabi Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 Witam, Co to jest za łuska, wydaje mi się że radziecka, ale nie oriętuje się zbytnio w temacie. Prosiłbym także o wyjaśnienie co oznaczają bicia, a także wydatowanie" tej łuski.Z góry dziękuje za pomoc.POzdrawiam
Domino(*) Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 21 - Zakłady Metalowe Mesko" Skarżysko-Kamienna 01 - 2001
Pytanie
zabi
Witam, Co to jest za łuska, wydaje mi się że radziecka, ale nie oriętuje się zbytnio w temacie. Prosiłbym także o wyjaśnienie co oznaczają bicia, a także wydatowanie" tej łuski.
Z góry dziękuje za pomoc.
POzdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.