bela 1939 Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Gdzie są fajne miejsca w pobliżu Warszawy. Z góry dziękuje.
woytas Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Łazienki, Pałac Kultury, stadion 10 lecia...O takie miejsca Ci chodzi?
marcjew Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 Skorzystaj z wyszukiwarki.Generalnie teren zryty na maksa.
kadet Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 tak ??? tom323 to podziel się z nami ciekawym miejscem . a tak poza tematem tom , to kiedy wreszcie gdzieś się wybierzemy ??? odezwij się do mnie na gg , zbieram ekipe na weekend .
danieloff Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 No, jeżeli znasz takie nie zryte miejsca pod Warszawą to broń Boze nie pisz o nich na Forum. Po 3 dniach będzie tam jedna wielka odkrywka.
tom323 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Drogi kolego kadet ja teraz niestety mam zawalone weekendy. Może wykluje sie cos za dwa tygodnie wiec bede dzwonił do Ciebie i może wreszcie sie złapiemy bo coś to spotkanie nie może dojść do skutku :) Pozdrowienia.
SYLSTER Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 Pod Warszawa jest mnóstwo miejsc wartych odwiedzenia tylko o jaka odleglość od Warszawy chodzi,bo np. do 50 km. to jestem w kazdy wekend ale SAM i zawsze wracam z ciekawymi fantami ,więc prosze o wyobraznie i odkrywanie historii i przypominam o zakopywaniu dołków.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.