mieszko_1vp Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 Napisy widoczne-przecież na Kostrzynie ładne stany wychodzą :)...niestety kordzik nie jest SS :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walenty Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Panowie szperacze.Z Kostrzynia jest blisko do Cedyni,a moze by tak poszukac odleglejszej historii i zobaczyc jak byli uzbrojeni slowianscy wojowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 tylko że Cedynia to nie Ta Cedynia-ta bitewna była podobno koło Gubina-kilka lat temu namierzyli ją archeolodzy-dużo fantów z bitwy wyszło-a W teraźniejszej Cedyni nikt nigdy nic średniowiecznego nie wyciągnoł...więc pod Cedynie to tylko na hałery spadochroniarzy można jeździć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu77 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Przedwczoraj na kostrzynie wykopałem szelki WH z metalowych części może coś się uratuje paski skórzane popekane zostawiłem sobie tylko kawałek z biciem. Co do Cedyni niedawno był tam mój kolega ponoć dół na dole. po 3 godzinach chodzenia nic nie wyszło oprócz łusek.PS jutro rano jadę na kostrzyn jak ktoś jest chętny to pisać na GG: 677918.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 Panowie jak sie ma troche szczescia to w okolicach Cedyni jeszcze możne cos wyciągnac.Tyle że trzeba sie nachodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Mieszko dzięki za wspaniały wypad i miłó mi było poznać ciebie mam nadzieje żę jeszcze sie umówimy na jakiś wypad . I dodam kilka zdięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Witam,ja mieszkam w Cedyni.Szukam w okolicy Cedyni,niestety poszukiwacze" zostawiają tu po sobie niezły śmietnik.W okolicy jest mnóstwo rozrywek i odłamków ale można trafić ciekawe fanty,trzeba tylko znać las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Witam robek.Może by tak wspulny wypad w teren w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Jutro?Gdzie ty mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 bardzo blisko Cedyni i jutro wybieram sie tam troche pochodzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 A konkretnie to gdzie?Chętnie bym z toba pochodził,ale sprzedałem wykrywkę.Za tydzień powinienem mieć jednak nową.P.S.chodzę z kumplem,jaki masz wykrywacz i w który rejon chcesz się zapuścić?może pogadamy na gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 robek jak możesz podaj numer GG to sie odezwe.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Chętnie koledzy bym pooglądał wasze zdjęcia fantów z Kostrzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Kordzik wyszedł nawet dosyć żeśki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Moje GG- 8082681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Jak jestem niedostępny to też pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 robek jak mozesz to podaj numer telefonu albo dzwon do mnie781297259 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Mieszko,mam pytanie do ciebie odnośnie gt,jakbyś miał czas to odezwij się na gg:7693992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.