Skocz do zawartości

Twierdza Kostrzyn - Lato

Rekomendowane odpowiedzi

tylko że Cedynia to nie Ta Cedynia-ta bitewna była podobno koło Gubina-kilka lat temu namierzyli ją archeolodzy-dużo fantów z bitwy wyszło-a W teraźniejszej Cedyni nikt nigdy nic średniowiecznego nie wyciągnoł...więc pod Cedynie to tylko na hałery spadochroniarzy można jeździć :)

Przedwczoraj na kostrzynie wykopałem szelki WH z metalowych części może coś się uratuje paski skórzane popekane zostawiłem sobie tylko kawałek z biciem. Co do Cedyni niedawno był tam mój kolega ponoć dół na dole. po 3 godzinach chodzenia nic nie wyszło oprócz łusek.
PS jutro rano jadę na kostrzyn jak ktoś jest chętny to pisać na GG: 677918.
Pozdrawiam

Witam,ja mieszkam w Cedyni.Szukam w okolicy Cedyni,niestety poszukiwacze" zostawiają tu po sobie niezły śmietnik.W okolicy jest mnóstwo rozrywek i odłamków ale można trafić ciekawe fanty,trzeba tylko znać las.

A konkretnie to gdzie?Chętnie bym z toba pochodził,ale sprzedałem wykrywkę.Za tydzień powinienem mieć jednak nową.
P.S.chodzę z kumplem,jaki masz wykrywacz i w który rejon chcesz się zapuścić?może pogadamy na gg?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie