skolcio Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Witam!Mam mine przeciwpancerna tmi 42 chcialbym ja oczyscic ze rdzy i pomalowac na kolor w jakim byla w tamtym okresie prosze o informacje jak ja zakonserwowac i na jaki kolor ja pomalowac.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Jak masz mine to dzwoń po saperów. Jutro post kasuje.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Ta mina jest pusta i zdezaktywowana! Jest to eksponat kolekcjonerski jest bezpieczna spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Jak to wydmuszka i jesteś tego pewien to elektroliza. Niestety nie wiem jak były malowane.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 ok spróbuje dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Miny malowane były na feldgrau (zgnila zieleń) i na kolor piaskowy. Najlepszy efekt byłby gdybyś wypiaskował przed malowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namohylewo Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Ja w takich przypadkach zlewam świerzy mocz do wiadra i polewam przez ok. 8 dni. Efekt murowany ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Hehhe moczem???To ta mina będzue śmierdziec jak nie wiem co.Wole wypiaskować i pomalować na kolor piaskowy ale dzięki za rade :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.