jastrzab Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 witam!i co tam ciekawego sie trafilo w weekend?
jastrzab Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 widze ze kolega skonczyl sie temat a moze ktos jest chetny na wspolne kopanie w weekend?
Saper93 Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Napisano 24 Lipiec 2007 Nie wiedziałem ze pan do mnie mowi, beede miał wykrywke dopiero 27 wieczorem. POZDRO
jastrzab Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 saper mowie ogolnie!DRE jak wpadniesz w weekend do Nekli?
Pyra75 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam, są miejsca ( wiem od ludzi którzy tam mieszkali ) że przy trasie ze Środy Wlkp do Jarocina, są miejsca gdzie leżą zwłoki żołnierzy niemieckich, sam sprzętu ani doświadczenia nie mam, chętnie komuś pomogęCzy lotnisko w Mącznikach jest ciekawym terenem do poszukiwań ? Pamiętam tylko betonowe bomby ćwiczebne, które oglądałem jako dziecko. Było to w czasach kiedy latem były tam obozy spadochronowe.
jastrzab Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Witaj pyra75 chetnie wybiore sie z toba na poszukiwania tych niemcow co do macznik to teren jest juz przekopany
Pyra75 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Postaram się zebrać więcej wiadomości, ludzie są starzy, nie bardzo pamiętają lub podaja nazwy pól lub miejsc z tamtego okresu. Ehh, szkoda że człowiek tak sumiennie nie słuchał jak dziadkowie opowiadali, mieszkali w tamtych okolicach.Odezwę się na forum
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.