Skocz do zawartości

Wielkopolska

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dobra panie Żeton, przepraszam za hamskie potraktowanie pana na forum, zakopmy topór wojenny i zacznijmy wszystko od nowa. Miło mi Adam jestem. POZDRAWIAM
Napisano
Kumpla ojciec ma Tesoro Cibole, ale bardzo boi się rozrywek, i boje się że bedzie sie whał. Ale jak dobrze bedzie to 21 lub 22 się z jastrzębiem spodkamy ;) POZDRAWIAM
Napisano
Nie sadze saper zebysmy sie spotkali nieznasz dokladnej lokalizacji miejscowki.Zeton a co do obaw spotkania saperka to STRACH SIE BAC pozdrawiam
Napisano
Witam...cały przyszły tydzien mam wolny i jesli ktos miałby ochote wyskoczyc z wykrywaczem w miejsce starej szwalni niemieckiej niedaleko poznania...kilka razy byłem ..jak narazie same smieci aczkolwiek rekojesc od widelca lub noza z gapą i rózne czeci od maszyn do szycia znalazłem.
Pozdrawiam dre
Napisano
witam Tak zgadza sie byłem w Nekli a własciwie w okolicach . Szukałem transzei lub mniej wiecej miejsca w którym była,podobno w 1945 po ucieczce niemców wrzucano tam rózne resztki a nawet zwłoki ...jak narazie mizernie nic nie znalazłem .Dowiedziaęłm sie wieczorem zew miejscu tym obecnie jest drugi pas trasy szybkiego ruchu .Podczas budowy drogi drogowcy zabawiali sie resztkami ciał tzn czaszkami i koscmi , staszyli w ten sposób dziewczyny. Szkoda....
Pozdrawiam dre

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie