Skocz do zawartości

Wielkopolska

Saper93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Znacie jakieś miejscowki, koło Poznania. Mianowicie kupiłem jabelka i na jakąś militarke się czaje(raczej bez urwiłapek:). Myślicie że rejony Klempicza, coś kryją? Mowcie prosze! POZDR! Saper93
  • Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nic konkretnego mówisz. To jakich konkretów ty oczekujesz??

Już wiem, napisz do gościa poniżej, może ma coś na wlkp:

http://www.allegro.pl/item211867443_wykrywacz_3_miejsca_poszukiwan.html
Napisano
Żeton i inni:
Tak trudne zrozumieć:
M a m j a b e l k a. M i e s z k a m w P o z n a n i u
S z u k a m m i l i t a r k i, c h c e s i ę d o w i e -d z i e ć g d z i e m o ż n a j e j p o s z u k a ć w W i e l k o p o l s c e!

A pozatym ten koleś z allegro mi nic nie powie, bo te informacje są częścią jego owaru", chyba że bym kupił tylko nie wiadomo co to za wykrywka! POZDRAWIAM .Saper93
Napisano
Saper93 naprawdę trzeba się najpierw napocić żeby coś później znaleźć lub nie bo i tak bywa!!! W Wielkopolsce na pewno jest jeszcze wiele do odnalezienia!!! ALE ZROZUM!!! NIKT CI TEGO NIE PODA NA TACY!!!!!Do książek Panie Saper!!!
Napisano
Nic konkretnego nie ma i zapewne nie będzie.
Znalezienie takowego miejsca kosztuje nas dużo czasu i paru setek km miesięcznie w samochodzie.

Masz po sąsiedzku dział Spotkania i Intergracje, a tam Poznań i Okolice".
Na weekend powinien się zawsze znaleść ktoś mający czas na wypad.
Sv
Napisano
Sv, przecież to samo napisałem na początku tego wątku. Panowie dajcie spokój gość jak dorośnie to zrozumie...

pozdro
Napisano
Masz racje Sv troche to kosztuje nas czasu i przejechanych kilometrow gosciu na latwizne idzie a na miejscowke ktora mu podalem zapewne sie nie wybieze POZDRAWIAM
Napisano
Jestem cwaniakiem, no i co z tego. Zawsze można popróbować. A co do nekli do się tam wybieram za 2 tyg, razem z kumplem i jego ojcem.
Napisano
Żeton. Jestem nowy, to fakt i nie znam się tak na tym, jak wy, starzy wyjadacze". Ale nie gadaj mi tu o dorastaniu bo to nie ma nic do rzeczy! POZDRAWIAM
Napisano
Chyba jednak ma...napewno ma. To, że jesteś nowy nie ma nic do rzeczy. Nikt nie karci Cie za to, że jesteś nowy czy młody ale z poziom twojego wątku i zawartych w nim Twoich wypowiedzi. Pomyśl nad tym w wolnym czasie, są przecież wakacje;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie