matrix14xxx Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 WitamJuz wykrywacz rutus ultra 2 uzywam 2 sezon jestem niego bardzo zadowolony. Jak widac na forum wiele fantow nim wykopalem.Zakładam ten wontek aby uzytkownicy ktorzy posiadaja taki sprzet lub podobny mogli wyrazic swoja opinie.Pozdrawiam
PG Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 Posiadam jeszcze pierwsza Ultrę, potrafi mnie zawsze mile zaskoczyć :)
Luke Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Mnie również, choc wielki minus to tryb statyczny z dyskryminacją. Nie używam w ogóle bo za cholerę nie można ustawic , żeby nie piszczał bez powodu. Generalnie, dobry, czuły na drobiazgi sprzęt. Żeby tylko ludzie tyle sreberek (takich od czekolady) nie wyrzucali ;-)
matrix14xxx Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 Luke tez mialem taki problem jak przelaczasz na ten tryb trzymaj cewke metr nad ziemia i wtedy przelacz i bedzie good ;).Pzdr
Luke Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 Dzisiaj to sprawdzę, chodzi o to, że on piszczy jak się na moment podniesie nad ziemię.
matrix14xxx Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 U mnie tez tak jest to normalne dlatego wlacz ten tryb jak trzymasz go wysoko nad ziemia pzdr.
Luke Napisano 5 Lipiec 2007 Napisano 5 Lipiec 2007 A na jaką maksymalną głębokośc kopaliście na dynamiku? Ja na jakieś 60 cm. Silny sygnał. Wyszedł kawałek grubej blachy.
matrix14xxx Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 Ja wykopalem silnik elektryczny 7,5 kW z głebokości 1,5m.Pzdr
matrix14xxx Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Napisano 5 Lipiec 2007 Na dynamiku zasygnalizowal a namierzalem na statyku z dyskryminacja.Ten silnik co wykopalem okazal sie z 1932r i byly przy nim pasy transmisyjne skórzane, przelacznik trojkat gwiazda siemens kabel i resztki celty.Pzdr
Luke Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Mnie tam interesują tylko monetki. Co mi po takim silniku. Chyba, że na złom, bo trochę pewnie twój ważył.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.