Skocz do zawartości

pomoc dla Kruka

redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ok znalazlem!! sorki za marudzenie ale poprostu nie mialem czasu czytac wszystkich postow.-znalazlem. jeszcze jedno konkretne pytanko -czy ktos mi moze z otoczenia Kruka napisac jakie badania szczegolnie tomo i radiologiczne musi zrobic kruk? jesli tylko dostane odpowiedz bede kontaktowal sie z odpowiednia osoba, niestety mam totalnego dola finansoweggo i chociaz tak chce pomoc czlowiekowi.
  • Odpowiedzi 162
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ciekaw jestem czy ta cisza to znudzenie tematem czy zamiast pisania wszyscy ruszyli do dzialajnia. mam nadzieje ze to pierwsze, a jak narazie -do gory!!!
Napisano
Zakończyła się moja aukcja dla Rafała Kruka - cena końcowa może niezbyt wysoka, ale każdy grosz powinien sie liczyć. Nie w tym jednak rzecz - zwycięzca aukcji, pan Wieńczysław (nick na Allegro: kowien") wpłacił na konto Rafała sumę wyższą niż osiągnięte 41 zł, a na dodatek przedmioty przeznaczył do dalszej licytacji na rzecz pomocy dla Rafała Kruka. Myślę, że ten szlachetny gest kupującego również powinien zostać zauważony. Aukcję wystawiam po raz kolejny:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19641674
Pozdrawiam,
Daniel
Napisano
panie i panowie konczą się kolejne aukcje dla Kruka , niektórzy zwycięzcy rezygnują z wygranej rzeczy i przekazują ją na kolejną aukcje wpłacając przy tym kasę , a w przyszłości wielki dar jednego z polskich producentów wykrywaczy !!!!!!!!!!!!!!!!!
Szykujcie koleżanki i koledzy sakiewki
Napisano
jeszcze dziś wysyłam pieniądze, bo wiem jak to jest kiedy sie potrzebuje pomocy, sam jej kiedyś potrzebowałem i zostałem olany, ale teraz to już nieważne bo i tak niedługo umrę więc pomagam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie