danieloff Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 Witam, mam pytanie - czy przedmiot widoczny na zdjęciu to jakaś nocna osłona reflektora? Kilka takich osłon" wyszło w miejscu, gdzie z dużą pewnością stacjonowały niemieckie oddziały zmotoryzowane, nie wiecie, od jakiego to pojazdu?Daniel
danieloff Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 Dzięki za fotkę, teraz mam jasność.p.s. Proszę o ponowny kontakt kolegę, od którego dostałem maila - skasowałem niestety zawartość skrzynki odbiorczej, konspiracyjny nawyk:-)
danieloff Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 Witam, mam pytanie - czy przedmiot widoczny na zdjęciu to jakaś nocna osłona reflektora? Kilka takich osłon" wyszło w miejscu, gdzie z dużą pewnością stacjonowały niemieckie oddziały zmotoryzowane, nie wiecie, od jakiego to pojazdu?Daniel
danieloff Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 Dostałem informację, że jest to osłona reflektora niemieckiego motocykla Zundapp.
Pytanie
danieloff
Witam, mam pytanie - czy przedmiot widoczny na zdjęciu to jakaś nocna osłona reflektora? Kilka takich osłon" wyszło w miejscu, gdzie z dużą pewnością stacjonowały niemieckie oddziały zmotoryzowane, nie wiecie, od jakiego to pojazdu?
Daniel
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.