Klemens Forel Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Kiedyś czytałem artykuł o garażu z oldtaimerami pod W-wą w którymś świecie motocykli które sie spaliły czy twoja bejca pochodzi z tego miejsca?A z tym bakiem troche mi sie pomyliło ale chyba komuś z grupy od Ciebie robiłeś i całkiem fajnie wyszedł.Fakt Ty używasz sprzetu w rekonstrukcji więc albo rybki albo akwarium ma być praktyczny dlatego ten wybór.Jednakze wydaje mi sie ze z powrotem do orginału wiekszego problemu nie bedzie?Przynajmniej to nie Kaska z chromowana oprawka lampy na rekonstrukcji ;)
okejos Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Moja beemka pochodzi z pożaru w koszalinie. a naszej grupie wszsytkie motory robił Paweł Staciwa i Jacek z warszawy
Klemens Forel Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Okejos a coś więcej o tej BMW możesz napisać trochę historii?Ciekawe jak sie ma ta z mierzeji wiślanej czy juz skończona...
Maku 73 Napisano 17 Czerwiec 2010 Napisano 17 Czerwiec 2010 z tematem motocykli wojskowych nieodzownie powiązany jest temat stosownego" nakrycia glowy. Mój wybór byl prosty: helm spadochronowy M38. A jak u Was?
okejos Napisano 18 Czerwiec 2010 Napisano 18 Czerwiec 2010 jakieś fotki czy na beemkach montowane były owiewki. Bo przy 100km/h wyrywa mnie z fotela i kierownica sie wygina :D:D:D
zoltar92 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Napisano 21 Czerwiec 2010 a może ktoś z wawy lub okolic śmiga czasem na swoim weteranie na wprawy z wykrywką lub bez?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.