okejos Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 pokrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 a fotki zewnetrz przy okazji zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Kiedyś czytałem artykuł o garażu z oldtaimerami pod W-wą w którymś świecie motocykli które sie spaliły czy twoja bejca pochodzi z tego miejsca?A z tym bakiem troche mi sie pomyliło ale chyba komuś z grupy od Ciebie robiłeś i całkiem fajnie wyszedł.Fakt Ty używasz sprzetu w rekonstrukcji więc albo rybki albo akwarium ma być praktyczny dlatego ten wybór.Jednakze wydaje mi sie ze z powrotem do orginału wiekszego problemu nie bedzie?Przynajmniej to nie Kaska z chromowana oprawka lampy na rekonstrukcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Moja beemka pochodzi z pożaru w koszalinie. a naszej grupie wszsytkie motory robił Paweł Staciwa i Jacek z warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Okejos a coś więcej o tej BMW możesz napisać trochę historii?Ciekawe jak sie ma ta z mierzeji wiślanej czy juz skończona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 z tematem motocykli wojskowych nieodzownie powiązany jest temat stosownego" nakrycia glowy. Mój wybór byl prosty: helm spadochronowy M38. A jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 jakieś fotki czy na beemkach montowane były owiewki. Bo przy 100km/h wyrywa mnie z fotela i kierownica sie wygina :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 a może ktoś z wawy lub okolic śmiga czasem na swoim weteranie na wprawy z wykrywką lub bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.