Rumburak Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Napisano 25 Czerwiec 2007 Do bazy w Krzesinach przyleciały samoloty F-16 z grupy akrobacyjnej Thunderbirds. Czy sądzicie, że to najlepsi piloci na świecie? Czy Red Arrows są lepsi? A może Francuzy? Oto link do zdjęć i tekstu o ich lądowaniu: http://www.tutej.pl/cms.php?i=24021
woytas Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Ani mnie nie zlosc :/ nie moge przyjechac :(Ale Francuzi sa lepsi - potem frecce...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam .Powiem tak ,że dużo to oni nie pokazali i nie mam na myśli dnia dziśiejszego ale całe dwa dni. Wczorajszy pokaz wykonany po przylocie nad Krzesiny nie był niestety porywający.Chłopaki z Rombika/Iskry/ i z Orlików nie mają sie czego wstydzić . I niestety tak samo jak szesnaście lat temu gdy byli po raz pierwszy /Dęblin/ pogoda pokrzyżowała plany i popsuła pokaz choć wtedy wykonali go przed odlotem na drugi dzień.No ale cóż jak się mówi do trzech razy sztuka.Ale nie wiem czy zauważyliście oczywiście dotyczy tych co byli odmienna charakterystykę pracy silników?Nasze o wiele głośniejsze... i dlatego Marlewo płacze. I dzisiaj też sie pokazali ale jakoś miernie im to wyszło a mieła cała Polska o nich usłyszeć... ;)
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Leciutki retusz musiałem zrobić by było trochę jaśniejsze. Niski przelot na publiką...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Co jak co musztrę paradną mają opanowaną...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 A ten miał pecha .Nad Marlewem go przechwycili i wsadzili mu w .... coś . ;)
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Tak, polatali 20 minut i po pokazie, a mundur do 17 suszylem, oczywiscie na sobie;)
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 To współczuje tylko .Ja całkowicie sobie odpuściłem wystarczy mi ,że efy oglądam codziennie. :-)Żeton Ty też z bazy?
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Nie, nie ja nie z bazy. Bylem tam na gościnnych występach z ramienia żetonów;)
woytas Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 to dobrze, ze dzisiaj nie odwiedzilem pyrlandi.. (mojej krainy rodowej w 50% :) szykuje sie na Radom :)
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 miejmy nadzieje, że pogoda dopisze bo dziś całkowicie pokrzyżowala plany organizatorom. Trzeba bylo widzieć ten tłum ludzi uciekający z płyty lotniska jak zaczela się burza;)
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 haha to nie widzieliście co było w Dęblinie w 1991. To trzeba było przeżyć samemu na własnej skórze.Mundury schły kumplom ze dwa dni ,istne oberwanie chmury atutaj trochę pokropiło.
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Ale ta pani porucznik od was co była w poniedzialek to kawał baby az strach sie bać .Jakby przydusiła do ziemi tym ciałkiem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.