Rumburak Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Do bazy w Krzesinach przyleciały samoloty F-16 z grupy akrobacyjnej Thunderbirds. Czy sądzicie, że to najlepsi piloci na świecie? Czy Red Arrows są lepsi? A może Francuzy? Oto link do zdjęć i tekstu o ich lądowaniu: http://www.tutej.pl/cms.php?i=24021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Ani mnie nie zlosc :/ nie moge przyjechac :(Ale Francuzi sa lepsi - potem frecce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 i podobno bylo slabo bo burza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 padaka mieszkać obecnie w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam .Powiem tak ,że dużo to oni nie pokazali i nie mam na myśli dnia dziśiejszego ale całe dwa dni. Wczorajszy pokaz wykonany po przylocie nad Krzesiny nie był niestety porywający.Chłopaki z Rombika/Iskry/ i z Orlików nie mają sie czego wstydzić . I niestety tak samo jak szesnaście lat temu gdy byli po raz pierwszy /Dęblin/ pogoda pokrzyżowała plany i popsuła pokaz choć wtedy wykonali go przed odlotem na drugi dzień.No ale cóż jak się mówi do trzech razy sztuka.Ale nie wiem czy zauważyliście oczywiście dotyczy tych co byli odmienna charakterystykę pracy silników?Nasze o wiele głośniejsze... i dlatego Marlewo płacze. I dzisiaj też sie pokazali ale jakoś miernie im to wyszło a mieła cała Polska o nich usłyszeć... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Najpier pojawił się on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Za wielki trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Przypalił gumy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 No i pojawili się oni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Leciutki retusz musiałem zrobić by było trochę jaśniejsze. Niski przelot na publiką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Co jak co musztrę paradną mają opanowaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Ptaszki grzmotu na ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Odwrócona piątka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 A ten miał pecha .Nad Marlewem go przechwycili i wsadzili mu w .... coś . ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Tak, polatali 20 minut i po pokazie, a mundur do 17 suszylem, oczywiscie na sobie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 To współczuje tylko .Ja całkowicie sobie odpuściłem wystarczy mi ,że efy oglądam codziennie. :-)Żeton Ty też z bazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Nie, nie ja nie z bazy. Bylem tam na gościnnych występach z ramienia żetonów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 to dobrze, ze dzisiaj nie odwiedzilem pyrlandi.. (mojej krainy rodowej w 50% :) szykuje sie na Radom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 miejmy nadzieje, że pogoda dopisze bo dziś całkowicie pokrzyżowala plany organizatorom. Trzeba bylo widzieć ten tłum ludzi uciekający z płyty lotniska jak zaczela się burza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 haha to nie widzieliście co było w Dęblinie w 1991. To trzeba było przeżyć samemu na własnej skórze.Mundury schły kumplom ze dwa dni ,istne oberwanie chmury atutaj trochę pokropiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Ale ta pani porucznik od was co była w poniedzialek to kawał baby az strach sie bać .Jakby przydusiła do ziemi tym ciałkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Jeszcze trochę fotek z wczorajszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.