buba211 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba211 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 oto magazynek do flaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba211 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buba211 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Fajowe magazynki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 szkoda że łuchy metalowe a nie mosiążne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 nom fajnie, nawet pełne. tylko właśnie nie jestem pewien pełnych naboji do flaka. co zrobić jak je sie je znajdzie? chyba właśnie zakopać nie? bo raczej ich sie nie rozbroji bo mają zapalniki. właśnie nie wiem. jak możecie to napiszcie co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 odpowie ktoś co do tych naboji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Odpowie. Proszę bardzo:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=436281#436305Śmierdząca sprawa :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 ale chodzi mi oto czy jak są pełne do flaka to czyje odrazu zakopać czy można je jakoś rozbroić. jak jest np. amo do mausera i mi sie podoba to je rozbrajam przez przewiercenie dziurki w łusce i wysypanie prochu itp. więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 a po co cokolwiek rozbrajać?łusek od Mausa znajduje się tyle wystrzelonych.co do Flaków to jeszcze gorsza sprawa bo te mają pociski z mw i zapalnikami.nie dłub przy tym.nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Nie grzebcie przy tym ammo, bo jego zawartość jest bardzo wybuchowa (patrz pocisk na 1 zdjęciu). Urwie łapki jak nic. O ile się nie mylę to sa wypełnione czymś silniejszym niż tnt, do tego dochodzi jeszcze smugacz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Rzyzyko przy rozkręcaniu tej amunicji jest porównywalne z ryzykiem przy rozkręcaniu większych kalibrów, z tym że przy większych kalibrach ściągać Ciebie będą z okolicznych drzew, natomiast w przypadku 2 cm są dwie możliwości; jak będziesz miał pecha to Twoje szczątki nie będa za bardzo klekotały w trumnie a jak się Tobie poszczęści i przeżyjesz to posty będziesz pisał ustami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 no i dzięki za odpowiedź :)pozdro Igi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.