metalt Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Napisano 24 Czerwiec 2007 Witam proszę o identyfikacje tej blaszki. Wygląda mi na niemiecką I-szo wojenna ale ten nr coś mi tu nie pasujewym: 70x50mm co o tym sądzicie
metalt Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Napisano 24 Czerwiec 2007 Witam proszę o identyfikacje tej blaszki. Wygląda mi na niemiecką I-szo wojenna ale ten nr coś mi tu nie pasujewym: 70x50mm co o tym sądzicie
coriolan Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Jeniecki I wojennyW czasie I wojny w Hammerstein - Czarne był obóz dla jeńców rosyjskich.Przebywali w nim także Polacy - żołnierze z zaboru rosyjskiego
metalt Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Napisano 24 Czerwiec 2007 hmmblaszka została znaleziona w ogródku na podlasiu w okolicach siemiatycz??
pucior Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 Wojna się w końcu skończyła, a jeńcy wrócili do domów...
Pytanie
metalt
Witam
proszę o identyfikacje tej blaszki. Wygląda mi na niemiecką I-szo wojenna ale ten nr coś mi tu nie pasuje
wym: 70x50mm
co o tym sądzicie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.