ms Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 ...zalóż prosze to nowe forum spotkania, kontakty" (czy jak go tam zwal) bo co dwie godziny ktos sie chce organizowac, nawolywac, integrowac.....:-)
mietek Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Działa stary polski mechanizm, jak jest zagrożenie i wróg wspólny (ustawa), to jedności nam trzeba;)) Jak jest dobrze to każdy w swą stronę ciągnie.
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Witam,Prosiłem o to Bociana jakiś czas temu, ale widać, że (jak ktoś napisał) Bocian odleciał do ciepłych serwerów" i wróci na wiosnę.A swoją drogą to chyba dobrze, że skłócone środowisko poszukiwaczy się integruje. W końcu kupą raźniej" i więcej można zdziałać, a malkontenci...cóż byli, są, będą.PozdarwiamMariusz
ms Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Bez szeregowania prosze na podstawie lakonicznego przekazu drogi Mariuszu - ot zwykla prosba ktora i Ty poparles slowem:-)Poza tym integracja srodowiska w obliczu zagroczenia wlasnej d... nie polega na wspolnych wypdach w teren gdyz te czynione byly od zarania dziejow:-)Sztuka jest dokonac czegos razem co bedzie mialo wymiar globalny a nie li wylacznie loklany (wspolna ucieczka przed lesnicznym).
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Masz całkowitą słuszność, dlatego też chcemy się zalegalizować, ale bez pomocy ludzi stojących obok tzw. doradców" z loży szyderców nic nie zrobimy. Bez urazy, ale tak zabrzmiała twoja wypowiedź. Może się myle i ty tworzysz grupy oraz je formalizujesz. Jeżeli tak może sz liczyć na naszą pomoc i wsparcie.Mariusz
Bocian Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Pamiętam Panowie. Nie ma problemu mogę założyć taki dział. Ale jak zwykle mam sporo ale" :) - byle odbyło się bez komercji, obrażania, pyskówek i rozbrajania zabawek".
ms Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Bocian: idea jest sluszna i jak widac potrzebna, niektorzy skozystaja z dzialu poznajmy sie", niektorzy polacza swe sily dzieki wlasnie nowej postaci forum, inni zrobia jeszcze inaczej wedle wlasnych upodoban.O" powinien sie rozwijac i przyjmijmy za dobra monete ze to wlasnie jest krok w te strone.
mietek Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Chyba moja wypowiedź została zbyt dosłownie zrozumiana, a były wstawione- ;))Wręcz przeciwnie, z ciekawością obserwuję co się dzieje - nagle okauje się, że można coś zrobić wspólnie, spotkać się, pogadać, wypić. I jest to super.W każdym razie wspieram wszelkie idee zjednoczeniowe, no i...zdecydowanie zazdroszczę Torunianom rewelacyjnego wieczoru w forcie. Ma nadzieję, że kiedyś będę mógł Was tam odwiedzić.Ps Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.
mietek Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Dziękuję, może nie od razu (sprawy rodzinne), ale skorzystam;))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.