Skocz do zawartości

ace150

katatonya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chodziłem z Ace i po polach i po lasach. Najgłębiej udało mi się wyciagać monetę z pola z około 30cm. Na all metalu w lesie, zardzewiały gwóźdź wyszedł z około 40-50cm.
Jednak tak głebokie kopanie dla Ace150 jest incydentalne. Pewnie zależy to od bardzo wielu czynników. Generalnie, monety kopie z 15-20cm max. Militarka mnie nie interesuje.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mówimy tu o ACE 150!!!! A generalnie to nie znam ludzi którzy chodziliby szukać militarki z tym wykrywaczem!!! Choć nie mówię że to niemożliwe!!! I proszę nie mów o tych centymetrach (a chodzi ci pewnie o osiągi mierzone w powietrzu),bo tak naprawdę to jest nic nie warte!!!
Napisano
ja mam ace 150 i jestem zadowolony . i nie rozumien czemu nie mozna z nim latac na militarke . ja juz nim wyciagnelem ladny bagnecik i kilka niesmiertelnikow ...lusek to nie licze no chyba ze na wiaderka , do tego kupe monetek ... ostatnio kule pruska z glebokosci 40 cm . polecam wykrywke ze wzgledu na celnosc cewki :) nie tzeba ryc wielgachnych dzior zeby znalezc cos drobnego . a co do glebokosci to w lesie na trafilem feningi na 35 cm , a na gliniastym podlozu to okolo 12 cm choc ostatni0o w glinie z 30 cm wyciagnelem kulke od muszkietu .
Napisano
Też mam ACE 150. I też nim wyciąnąłem bagnecik. Łusek narazie tylko jedno wiadro. Kulki ołowiane łapał z ok 20-45 cm.

pozdro
Napisano
A ja moge dodać że ACE potrafi szaleć (tj szaleje) jeżeli będziesz chodził pod liniami średniego napięcia.... Kiedyś idąc polem dostałem taki dziki" sygnał i nie wiedziełem co się dzieje. dopiero po 5 minutach jak już się porządnie wku..nerwowałem, spojrzałem w niebo z prośbą o pomoc i pomogło :) podobnie jest jak komórka dzwoni :) ale to nie zawęża pola poszukiwań w przeciwieństwie do nieszczęsnych linii :)
A jak będziesz już wiedział jak to jest pod tym nadajnikiem to daj znać.
Pozdroofka
Napisano
Suchy SS to może bawiłeś się nim za krótko!!!Nie wpadłeś na to???Jeden dwa wypady w teren i wszystko będzie dla Ciebie jasne!!! Chyba nie ma prostszego w obsłudze wykrywacza niż ACE!!! A instrukcji nie dostałeś wraz z wykrywaczem??? Poza tym znajdziesz ją w sieci!!!pozdrawiam
Napisano
Witam. Dzis testowalem troche sprzet na ogrodku u kumpla, sprzet super, naprawde bardzo latwy w obsludze a nie jak wczensije myslalem(proby w domQ w bloku) fajna dyskryminacja(dla mnie rewelacja zwazywszy ze wczesniej mialem i mam smetka), tylko dzis z kumplem chcielismy sprawdzic czy znajdziemy nim zgubiona kiedys obroczke i ustawilismy zeby wykrywal tylko zloto a czasem dawal sygnal na co innego(tez kolorek np. 1 grosz dzisiejszy) ale sygnal nie byl staly tylko czasem sie pojawial na tej mnecie np wiec sadze ze to normalne i ze jak sie szuka gold to trzeba kopac tylko staly jednolity sygnal na wyswietlaczu i w glosniku:)
Napisano
hehe ale on nie ma funkcji gold:P, ja na recznym ustawilem zeby szukac tylko gold zeby sprawdzic co i jak bo na jewerely piszczy praktycznie wszedzie jak to na ogrodku gdzie byl dom budowany:)
Napisano
Na jelewery nie może piszczeć wszędzie!!! No chyba że ogródek masz usiany kolorkami lub dużym żelaznym złomem. Ale stal łatwo rozpoznać, wystarczy troszeczkę praktyki z wykrywaczem.
Napisano
wiem wiem:) zle t ujolem ze wszedzie piszczy:) co pare krokow, ale ma tam roznego typu kolorowe odpady wchloniete przez ziemie, wiesz dziecko sie czyms bawi, rzuci gdzies i juz kolejny sygnal:P i jak tu testy zrobic:) ale juz jest ok:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie