kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Kolejna wyprawa nad tą samą plażę gdzie byłem ostatnio. Po szoku z sygnetem i tym, że XLT nie ciągnie łańcuszków postanowiłem nieco zmienić ustawienia i kopać każde dodatnie piardnięcie". Okazało się, że na mojej" plaży sporo jeszcze drobinek zostało :) Zamieszczam najciekawsze fanty. Monet nie pakuję bo same popularesy z przełomu 50 lat, kupa spinek do włosów, wentyle do rowerów i inne niezidentyfikowane kolorki. Jeśli ktoś coś poznaje - pomóżcie określić. Na pierwszy sygnał ukazał się krzyżyk z orzełkiem. Nie wygląda jak na krzyżu, ale jakby na szabelce. Panowie - co to za orzełek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Druga strona medalika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Pierwsza bransoletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 No i wyszedł taki oto łańcuszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Srebrna różyczka, chyba element pierścionka....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Fajne. Moje sugestie: drugi przedmiot zgubiła na pewno jakaś Urszula, a ta pierwsza bransoletka" to też był kiedyś łańcuszek - srebrny przebój lat 80-tych- PRL :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.