wicja1 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 Witam,Czy ktoś może ma jakieś informacje na temat tajemniczego wydobycia części pojazdu (??) na brzegach rzeki Grabi??.Akcja miała miejsce w ostatnią sobotę na wysokości wsi Jamborek.Miejscowi działkowicze często wspominają terenowe auta na niemieckich blachach usilnie za czymś węszące.A więc........pojechało ?????????? :)Pozdrawiam,wicja1.
acer Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 A o godzinie 23:57 było przekroczenie granicy w Słubicach :)
wicja1 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 :)))))))Jeżeli tylko zostanie w kraju ciesząc oko jakiegoś kolekcjonera-to Szęść Boże !!!Ja nie mam zamiaru powiadamiać prokuratury ;)))Ale może sprawa nie jest aż tak bardzo tajna na jaką wygląda.I Ktoś Coś wie......
yoony Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 w Zelowie była w sobotę impreza z okazji 10 rocznicy ślubu Pniewskich może oni coś wiedząhttp://egazeta.dziennik.lodz.pl/strona 4 sory ale nie wiem jak to przerobić na wersje wklejalną
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.