Skocz do zawartości
  • 0

Co to jest ?

jajcarz57

Pytanie

Napisano
Witam! NA poczatku nie wiedzialem gdzie umiescic post ale chyba dobrze trafilem.Do rzeczy.Gdy chodzilem po lesie namotkalem cos takiego.Jest to na niewielkim wzniesieniu w lesie.Jak myslicie co to jest ??

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! NA poczatku nie wiedzialem gdzie umiescic post ale chyba dobrze trafilem.Do rzeczy.Gdy chodzilem po lesie namotkalem cos takiego.Jest to na niewielkim wzniesieniu w lesie.Jak myslicie co to jest ??
Napisano
też tak myślałem no ale w poblzu nie ma zadnego bunkru,a moze to nie wiem wejscie do jakiegos podziemnego korytarza czy schornu ?Jesli była by to częśc bunkru to chyba widac bylo by ten bunkier prawda?Jest to troche dziwne :)
Napisano
Bez żartów ,już pisałem na tym forum ze warto sprawdzać dosłownie wszystko...Gratuluje namiaru.Na pewno trafisz coś na MAX Musi być gdzieś wejście do tego bloku z betonu z rurą wentylacyjną[bo tak to z foto wygląda] na grzybach nikt tego nie zgubił.Mam nadzieję ,że pochwalisz się na forum jakimikolwiek odkryciami z tego miejsca... czekam z niecierpliwością na wyniki.POZDRAWIAM I GRATULUJE.
Napisano
Ludzie już to widze...zasypany bunkier w którym od czasu wojny ludzka noga nie stanęła, a w nim??? oja pierrrr.To lepsze niz odkrycie grobowca faraona.Super czekam na foty z wnętrza pewnie szwabki tam do dziś w karty rzną .
Napisano
lkucira... widząc twoje wypowiedzi na tym forum , wydaje mi się,ze szukasz bardziej komedii, niż ciekawych wypowiedzi dorosłych forumowiczów,więc zastopuj, bo padasz!!!!!Czepiasz się VASILA [tu akurat nie przeczę] ale daj se na luz.Ja też zauważyłem,że na forum nuda,więc sobie trzepnij wiesz co...albo?.jak nie masz co, to lato dobre na dup.... itd a nie na wykopy,pozdrawiam bez urazy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie