jajcarz57 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam! NA poczatku nie wiedzialem gdzie umiescic post ale chyba dobrze trafilem.Do rzeczy.Gdy chodzilem po lesie namotkalem cos takiego.Jest to na niewielkim wzniesieniu w lesie.Jak myslicie co to jest ??
jajcarz57 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Witam! NA poczatku nie wiedzialem gdzie umiescic post ale chyba dobrze trafilem.Do rzeczy.Gdy chodzilem po lesie namotkalem cos takiego.Jest to na niewielkim wzniesieniu w lesie.Jak myslicie co to jest ??
jajcarz57 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 Jest to w okolicach Drzonowa woj.zachodniopomorskie o ile sie nie myle :).NIe wiem dokladnie po prostu w lesie:)
jajcarz57 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 też tak myślałem no ale w poblzu nie ma zadnego bunkru,a moze to nie wiem wejscie do jakiegos podziemnego korytarza czy schornu ?Jesli była by to częśc bunkru to chyba widac bylo by ten bunkier prawda?Jest to troche dziwne :)
rudolf Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Bez żartów ,już pisałem na tym forum ze warto sprawdzać dosłownie wszystko...Gratuluje namiaru.Na pewno trafisz coś na MAX Musi być gdzieś wejście do tego bloku z betonu z rurą wentylacyjną[bo tak to z foto wygląda] na grzybach nikt tego nie zgubił.Mam nadzieję ,że pochwalisz się na forum jakimikolwiek odkryciami z tego miejsca... czekam z niecierpliwością na wyniki.POZDRAWIAM I GRATULUJE.
rudolf Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Tu moje z życia wzięte......http://www.odkrywca-online.com/motocykl-bmw-wraz-z-niespodzianka-,434882.html#434882
sławek1989 Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Proponuje poszukać troszke koło tego miejsca. Może uda sie coś odkryć. Ten skrawek muru nie stoi tam chyba bez celu. Może tam być jakiś bunkier
rudolf Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Ludzie już to widze...zasypany bunkier w którym od czasu wojny ludzka noga nie stanęła, a w nim??? oja pierrrr.To lepsze niz odkrycie grobowca faraona.Super czekam na foty z wnętrza pewnie szwabki tam do dziś w karty rzną .
rudolf Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 lkucira... widząc twoje wypowiedzi na tym forum , wydaje mi się,ze szukasz bardziej komedii, niż ciekawych wypowiedzi dorosłych forumowiczów,więc zastopuj, bo padasz!!!!!Czepiasz się VASILA [tu akurat nie przeczę] ale daj se na luz.Ja też zauważyłem,że na forum nuda,więc sobie trzepnij wiesz co...albo?.jak nie masz co, to lato dobre na dup.... itd a nie na wykopy,pozdrawiam bez urazy.
rudolf Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Chyba za dużo browców wypilem wczoraj przed kompem.he he
Pytanie
jajcarz57
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.