Polii Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 Jeszcze raz pytam o moją monetę z Wilhelmem może na szczycie postów ktoś ją dostrzeże ponownie :).Chcę wiedzieć co to za moneta-medal i czy coś może jest warta.A oto tekst:::::::Ze strony z mężczyzną wyczytałem WILHELM I DEUTSCHE KAISER"a na stronie z panną UR .......AN DEN EINZUG KAISER WILHELM I IN STRAsBURG AM I MAI 1877"a pod nogami panny DAS WALTE GOLT"::::::
Polii Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 to jest 2ga strona monety ... pozdrawiam i polecam PIWOdoPICIA za mniast mleka !!
dominer Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 kolego polii zakladajac nawet 10 postow nie uzyskasz odpowiedzi jesli nikt nie bedzie rozpoznawal danego przedmiotu wiec nie widze sensu w zakladaniu kolejnego duplikujacego sie postu..pozatym uzasadnij dlaczego polecasz picie piwa zamiast mleka- ja osobiscie lubie mleko i majac swiadomosc jak wazna role odgrywa w gospodarce mineralami w naszym organizmie nie smial bym wylaczyc go z diety.. ;P
karpik Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Nie znam niemieckiego, ale tak intuicyjnie- to z okazji wizyty wilhelma w Strasburgu- 1 maja 1877? A co do mleka, to w pewnej częsci wyłączyłem je ostatnio z diety na rzecz bogatego w witaminę B trunku. Chemiczka w szkole mówiła, że po ciężkiej pracy witamina ta działa cuda. Serio, ale bez przesady z dawkowaniem.Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.