kloki Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam.Proszę o pomoc w ustaleniu co to za kurtka. Kolor niebieski. Zaintrygowała mnie ze względu na podszewkę, która jest identyczna z niemiecką (m.in. posiada kieszeń na opatrunek).
kuna Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 coś mi się ta pieczęć dziwnie kojarzy z MON i obstawiałbym że to coś z cyklu LWP i dalej szedł bym tym tropem a jeśli się mylę to proszęo poprawienie.kuna
kloki Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam.Proszę o pomoc w ustaleniu co to za kurtka. Kolor niebieski. Zaintrygowała mnie ze względu na podszewkę, która jest identyczna z niemiecką (m.in. posiada kieszeń na opatrunek).
kloki Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 I taki stempel.Pozdrawiam i proszę o id.
Pytanie
kloki
Witam.
Proszę o pomoc w ustaleniu co to za kurtka. Kolor niebieski. Zaintrygowała mnie ze względu na podszewkę, która jest identyczna z niemiecką (m.in. posiada kieszeń na opatrunek).
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.