Bogdan_zw Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam, znalazłem i niewiem co to?kolega sugeruje że to od lampy naftowej (uwżam że bylby jeden długi otówr) albo do porcelanowej fajki, niejestem przekonany jesli ktoś ma pomysł to proszę o podpowiedź CDN
R51 Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 fajka na 100%. Też mi się takie zdarzały.Pozdrawiam
pokemon Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 A mi kojarzy się z motoryzacją...choć za Chiny nie mogę sobie teraz przypomnieć od czego ten element z tymi otworkami...chłodnica?
Bogdan_zw Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam, znalazłem i niewiem co to?kolega sugeruje że to od lampy naftowej (uwżam że bylby jeden długi otówr) albo do porcelanowej fajki, niejestem przekonany jesli ktoś ma pomysł to proszę o podpowiedź CDN
Darek419 Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Raczej tak jest to cześć od -wojskowej- fajki.Jest stronka zapalonych fajcarzy, na której przedstawiono ładną galerię starych fajek.posdro.
Pytanie
Bogdan_zw
Witam, znalazłem i niewiem co to?
kolega sugeruje że to od lampy naftowej (uwżam że bylby jeden długi otówr) albo do porcelanowej fajki, niejestem przekonany jesli ktoś ma pomysł to proszę o podpowiedź CDN
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.