Skocz do zawartości
  • 0

Co to może być ? Od czego części?

wojpo7

Pytanie

Napisano

Witam. potrzebuję pomocy widentyfikacji tego przedmiotu - znalazłem go w okopie. nie wiem do czegfo to słuzyło. proszę o pomoc.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Co do pierwszego przedmiotu to żaden wskaźnik i żadna wiatrówka. Kółko zakładało się na pręt i latało prawo-lewo jak wahadełko, a strzelec z dubeltówki myśliwskiej strzelał śrutem do iegnącego bażanta" i jak widzimy trafił w tułów i ogon :-)
Napisano

Witam. potrzebuję pomocy widentyfikacji tego przedmiotu - znalazłem go w okopie. nie wiem do czegfo to słuzyło. proszę o pomoc.

Napisano

aby nie zaśmiecać forum zamieszczam równiez fitki tych oto przedmiotów - od jakiego karabinu mogą pochodzić? stopka, celownik oraz spust.

spust jest doś dziwny.

Napisano

I jeszcze jedno pytanie - czy ten przedmiot to pozostałości po jakimś trójnogu lub dwójnogu jeśli tak to od jakiego karabinu.?

Napisano
Arctic- czy możesz udowodnić jakoś swoją teorię? Każda broń ma rozrzut, plus do tego kiepskie umiejętności strzelca. Ja bym takiego wskaźnika nie trzymał :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie