wojpo7 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Witam. potrzebuję pomocy widentyfikacji tego przedmiotu - znalazłem go w okopie. nie wiem do czegfo to słuzyło. proszę o pomoc.
wojpo7 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 czy naprawdę nikt nie wie co to za przedmioty? prosze o jakąkolwiek koncepcję.
wojpo7 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 no to teraz wydaje mi sie że trafione w 10 z indentyfikacją.dzieki i pozdrawiam
pokemon Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Co do pierwszego przedmiotu to żaden wskaźnik i żadna wiatrówka. Kółko zakładało się na pręt i latało prawo-lewo jak wahadełko, a strzelec z dubeltówki myśliwskiej strzelał śrutem do iegnącego bażanta" i jak widzimy trafił w tułów i ogon :-)
wojpo7 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Napisano 12 Czerwiec 2007 a jednak... dzieki za info - prosze o dalsze wskazówki dotyczace pozostałych przedmiotów
wojpo7 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Witam. potrzebuję pomocy widentyfikacji tego przedmiotu - znalazłem go w okopie. nie wiem do czegfo to słuzyło. proszę o pomoc.
wojpo7 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 aby nie zaśmiecać forum zamieszczam równiez fitki tych oto przedmiotów - od jakiego karabinu mogą pochodzić? stopka, celownik oraz spust.spust jest doś dziwny.
wojpo7 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 I jeszcze jedno pytanie - czy ten przedmiot to pozostałości po jakimś trójnogu lub dwójnogu jeśli tak to od jakiego karabinu.?
zkoscian Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Na foto 1i2 jest to wskażnik ,do wskazywania na tarczy trafień-. ślady wskazują na wiatrówkie.
wojpo7 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 dzieki za identyfikację przedmiotu pierwszego - proszę o następne koncepcje dotyczące pozostałych.pozdrawiam
pokemon Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Arctic- czy możesz udowodnić jakoś swoją teorię? Każda broń ma rozrzut, plus do tego kiepskie umiejętności strzelca. Ja bym takiego wskaźnika nie trzymał :-)
Pytanie
wojpo7
Witam. potrzebuję pomocy widentyfikacji tego przedmiotu - znalazłem go w okopie. nie wiem do czegfo to słuzyło. proszę o pomoc.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.