FestungGlogau Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Czesc Prosze o id tej diwacznej odznaki zrobiona chyba z mosiadzu albo powleczona???Wie ktos co to morze byc?Z gory dzieki za pomoc adrian
FestungGlogau Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Napisano 9 Czerwiec 2007 Czesc Prosze o id tej diwacznej odznaki zrobiona chyba z mosiadzu albo powleczona???Wie ktos co to morze byc?Z gory dzieki za pomoc adrian
Raned Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 O ile nie jestem w błędzie to trafiła Ci się gratka; odznaka lotnicza, w katalogu wg. mojego tłumaczenia VS człowiek latający jak orzeł" (nie wiem co to jest VS)cena 1513 euro w stanie menniczym. Szkoda, że brak połowy swastyki, to trochę obniży wartość. Mimo wszystko jeżeli to wykopek to można pogratulować.
krystian-szabla Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 tak top odznaka pilota NSFK ( Nationalsozialistisches Fliegerkorps(narodowosocjalistyczny Korpus Lotniczy )
Pytanie
FestungGlogau
Czesc
Prosze o id tej diwacznej odznaki zrobiona chyba z mosiadzu albo powleczona???
Wie ktos co to morze byc?
Z gory dzieki za pomoc
adrian
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.