kloki Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam.Ostatnio udało mi się odkupić za grosze taki oto pas. Długość to ok. 2 m (maksymalne rozwinięcie). Szerokosc to 4,2 cm. Posiada 2 haki, które pierwotnie były w kolorze zielonym- khaki oraz widoczny na fotkach dodatkowy haczyk. Ma takze 2 szlówki. Proszę o identyfikację.
kloki Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam.Ostatnio udało mi się odkupić za grosze taki oto pas. Długość to ok. 2 m (maksymalne rozwinięcie). Szerokosc to 4,2 cm. Posiada 2 haki, które pierwotnie były w kolorze zielonym- khaki oraz widoczny na fotkach dodatkowy haczyk. Ma takze 2 szlówki. Proszę o identyfikację.
kloki Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Jakie było jego przeznaczenie?Pozdrawiam- kloki
Darek419 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H012557.html
Darek419 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Sorka,teraz zobaczyłem cenę za to cudo :).pozdro.
kloki Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Wielkie dzieki. Az mi wstyd, ze siedzac w niemczyznie nie moglem dojsc co to jest. Celowalismy bardziej w polske sugerujac sie tym khaki.No ale... czlowiek cale zycie sie uczy. Moge zdradzic, ze kupiony byl za 10 zl :)Pozdrawiam.
Pytanie
kloki
Witam.
Ostatnio udało mi się odkupić za grosze taki oto pas. Długość to ok. 2 m (maksymalne rozwinięcie). Szerokosc to 4,2 cm. Posiada 2 haki, które pierwotnie były w kolorze zielonym- khaki oraz widoczny na fotkach dodatkowy haczyk. Ma takze 2 szlówki.
Proszę o identyfikację.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.