Nazir Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam! Niedawno wpadł mi w ręce taki oto nieśmiertelnik-proszę o identyfikacje i czy takowa jednostka wogóle istniała: 7 STAMM SS PANZ GREN Pozdrawiam
coriolan Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Jaka jednostka?Było kilkanaście pułków SS PzGr - na nieśmiertelniku brak nr lub nazwy 7 STAMM = 7 kompania kadrowa
maxikasek Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 nazir przepisuj dokładnie jak pisze czyli7./stamm ss panz grenczyli 7. kompania kadrowego pułku grenadierów pancernych SS. Czy taka jednostka istniała - nie wiem.Corolian- nie mogła być. 7. kompania kadrowa- bo w jednostkach szkolnych takowa była tylko jedna i nie musiała mieć swojego nr.
Nazir Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Wiem powinienem dokładniej przepisywać a powiedz mi bo masz jej zdjęcie czy to może być orginał?
coriolan Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Istnieje pełny spis pułków grenadierów pancernych SS - nie ma tam Stammregiment
Pytanie
Nazir
7 STAMM SS PANZ GREN
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.