bjar_1 Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 No właśnie ,ale co? Znalazłem to w starym domu. Kolega mówił ,że jest to przedłużka do ołówków. Jak ołówek był bardzo krótki ,to go wsadzali do takiego czegoś. A wy co o tym sądzicie?fotka `1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 i fotka `2 (z boku)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 21 Listopad 2003 Share Napisano 21 Listopad 2003 bjar_1 - Twój kolega ma rację, to jest swego rodzaju przedłużka". Kiedyś widziałem podobną ze Stadtsparkasse Recklinghausen (Ruhrgebiet - zagłębie ruhry, koło Bochum, Essen itd.)PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 O.K. dzięki Monsunpzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
No właśnie ,ale co? Znalazłem to w starym domu. Kolega mówił ,że jest to przedłużka do ołówków. Jak ołówek był bardzo krótki ,to go wsadzali do takiego czegoś.
A wy co o tym sądzicie?
fotka `1
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.