bjar_1 Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 Wykonane jest z mosiądzu ,ta część po lewej stronie wchodzi w dziurę części widocznej po prawej stronie.To po lewej ma długość 5 cm ,a to po prawej około 4,5 cm.Nie mam pojęcia co to może być...Spotkaliście się z takim czymś?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Listopad 2003 Autor Share Napisano 21 Listopad 2003 Wykonane jest z mosiądzu ,ta część po lewej stronie wchodzi w dziurę części widocznej po prawej stronie.To po lewej ma długość 5 cm ,a to po prawej około 4,5 cm.Nie mam pojęcia co to może być...Spotkaliście się z takim czymś?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopad 2003 Share Napisano 24 Listopad 2003 To z dziurką to wygląda jak od roweru ;-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Wykonane jest z mosiądzu ,ta część po lewej stronie wchodzi w dziurę części widocznej po prawej stronie.
To po lewej ma długość 5 cm ,a to po prawej około 4,5 cm.
Nie mam pojęcia co to może być...
Spotkaliście się z takim czymś?
pzdr
bjar_1
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.