Danger Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 obydwa pszedmioty znalezione obok siebie prosze o info czy ten stanowi jakieś zagrożenie i co to jest, środek pusty oraz czas pochodzenia
Danger Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 obydwa pszedmioty znalezione obok siebie prosze o info czy ten stanowi jakieś zagrożenie i co to jest, środek pusty oraz czas pochodzenia
Danger Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Co do pocisku myślałem że znawcy tematu odrazu się zorientują, a przy przedmiocie nr 2 napisałem że jest wielkości guzika!Serdecznie pozdrawiam wszystkich Danger!
matrix14xxx Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 To 1 to pocisk 200 mm (ostatnio widzialem to samo z reszta we Wroclawiu stoi ta armata do tego).A to 2 od hydrantu.Pozdrawiam
Danger Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Napisano 6 Czerwiec 2007 Pocisk w najgrubszym miejscu ma 80mm prosze o pomoc w jego identyfikacji a co do pszedmiotu nr2 to mam pytanie do matrix14xxx jakie zadanie miałby ten przedmiot spełniać przy hydrancie (ma wielkość guzika)?
QB@ Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Danger, następnym razem od razu podawaj wymiary.Nie wnoszę nic do tematu.Pozdrawiam QB@
zkoscian Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Foto nr1 to posisk szrapnelowy,a raczej skorupa 1 wojna
QB@ Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 a dokładniej produkcji Austro-Węgierskiej. (Armia C.K.)
Pytanie
Danger
obydwa pszedmioty znalezione obok siebie prosze o info czy ten stanowi jakieś zagrożenie i co to jest, środek pusty oraz czas pochodzenia
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.