wilzken Napisano 30 Maj 2007 Autor Napisano 30 Maj 2007 Witam. Mam pytanie czy może ktoś orientuję się co to za odznaka? Mam na myśli tą zaznaczoną kółeczkiem.Pozdrawiam i z góry dziękuję za info.Wilzken
Jadzia Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Niekoniecznie, może być też WHW. Nie daje sobie głowy uciąć:)
wilzken Napisano 31 Maj 2007 Autor Napisano 31 Maj 2007 Czyżby nikt nie miał pomysłu, co to może być?Od siebie tylko jeszcze dodam, że znalazłem taką samą, tylko bardziej zniszczoną.
Jadzia Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Jakie to ma wymiary?Według mnie jeśli malutkie powiedzmy wielkość zbliżona do 5 groszy to będzie to wpinka WHW z serii Heroische Embleme na wzór odznaki N.S.K.O.V. czyli NationalSozialisticheKriegsopferVersorung - organizacja kombatancka, jeśli to jest większe niż 5 groszy to będzie to po prostu odznaka N.S.K.O.V.pozdrawiamJadzia
wilzken Napisano 31 Maj 2007 Autor Napisano 31 Maj 2007 Dzięki Jadzia za informacje. Co do wymiarów to już Ci je podaje. Szerokość: 22 mmm, a wysokość to, ok 30 mm. A więc musi to chyba być N.S.K.O.V.PozdrawiamWilzken
Pytanie
wilzken
Witam. Mam pytanie czy może ktoś orientuję się co to za odznaka? Mam na myśli tą zaznaczoną kółeczkiem.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za info.
Wilzken
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.