fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Piękny Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Brzydka wrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Kopiejka stan fatalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 I teraz dwie monetki ktore zawędrowały tam chyba dziwnym trafem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 frank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Dwa carskie guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Nasz ,ale z jakiego okresu? 2RP czy wczesniejszy może ktos wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Jajko"? stan jak widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 i to co lubią duzi chłopcy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelxxl Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Fajne te poletko. Czym szukasz?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 A proszę bardzo to ACE 250 tak szaleje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axelxxl Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 No i nie trzeba mieć sławnego sprzęta za 1299 Pln żeby coś fajnego wykopać ;-) A Kanarek niby to dla amatorszczyzny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Właśnie żałuję ze ten sprzęt za tą kwotę nie miąl jeszcze okazji spenetrowac tego pola ale już może niedlugo i on rozdziewiczy to poletko.Bo na all metal to sie mało nie zakopałem na śmierć :) więc jewelery czułość na maxa i heja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Witam.Też kupiłem kanarka ostatnio.Sprzęt naprawde zajebisty piszczy co chwile.Ktoś puścił taką plotke że to zabawka i wszyscy powtarzają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Witam !Z moich obserwacji nasuwa się prosta konkluzja na temat kanarka. Ma dobrą dyskryminację ale zasięg to porażka .... Pozdrawiam !p.s. Modlin pewno jeszcze długo będzie rzygał fantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Kocur potwierdzam twoje słowa.Zasięg jest moim zdaniem nadrawde nie najlepszy i jest to delikatne słowo jakie tutaj mogę wypowiedziec.Ale reszta może być.A co do terenów wokół Modlina to jeszcze wiele tam tego leży. Tylko ,że moje poletko jak się wczoraj dowiedziałem zostało zaorane i z kanarkiem nie ma się tam co pchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Ostatnio wyciągłem monetę 36 einen thaller wielkości 1 groszówki dzisiejszej z przeszło 20 cm.Kocur ty zapewne wogóle nigdy nie miałes kontaktu z Ace.Poprostu jest wiele osób którym żał d... ściska że kupili sprzęt za 2 000 a mają takie same wyniki jak pikaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 @K.O.P. popieram i potwierdzam Twoje słowa!!! Tylko Ci co nigdy z ACE nie pracowali krytykują jego możliwości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Ekhm. Muszę Was koledzy nieco rozczarować. Otóż miałem go kilk a razy w ręku i mam skalę porównawczą. Może Was to rozczaruje ale nic mi dupy nie ściska. Zakładam, że jednak może być inaczej i to Wy koledzy nie chodziliście nigdy z innym sprzętem.A co do kwot przeznaczanych na zakup sprzętu to posłużę się przenośnią :120 km/h można jechać i Polonezem i Mercedesem. Kwestia komfortu ;-) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2007 Pax pax panowie miedzy chrzejściany jak powiedziano w jednym filmie.Nie jest to przecież sprzęt na militarkę, choć na Miłostowie w Poznaniu znalazł dosyć spory niewybuch i wył jak potępiony i dlatego wolę jednak pola i niech tam pokazuję co potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Monetkowe poletko zaorane i niestety trafiały sie takiego typu znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Taki sobie nabój. W całości, może ktoś wie od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.