Skocz do zawartości

Zeszły weekend -Modlin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Właśnie żałuję ze ten sprzęt za tą kwotę nie miąl jeszcze okazji spenetrowac tego pola ale już może niedlugo i on rozdziewiczy to poletko.Bo na all metal to sie mało nie zakopałem na śmierć :) więc jewelery czułość na maxa i heja..

Kocur potwierdzam twoje słowa.Zasięg jest moim zdaniem nadrawde nie najlepszy i jest to delikatne słowo jakie tutaj mogę wypowiedziec.Ale reszta może być.A co do terenów wokół Modlina to jeszcze wiele tam tego leży. Tylko ,że moje poletko jak się wczoraj dowiedziałem zostało zaorane i z kanarkiem nie ma się tam co pchać.

Ostatnio wyciągłem monetę 36 einen thaller wielkości 1 groszówki dzisiejszej z przeszło 20 cm.Kocur ty zapewne wogóle nigdy nie miałes kontaktu z Ace.Poprostu jest wiele osób którym żał d... ściska że kupili sprzęt za 2 000 a mają takie same wyniki jak pikaczu.

Ekhm. Muszę Was koledzy nieco rozczarować. Otóż miałem go kilk a razy w ręku i mam skalę porównawczą. Może Was to rozczaruje ale nic mi dupy nie ściska. Zakładam, że jednak może być inaczej i to Wy koledzy nie chodziliście nigdy z innym sprzętem.

A co do kwot przeznaczanych na zakup sprzętu to posłużę się przenośnią :
120 km/h można jechać i Polonezem i Mercedesem. Kwestia komfortu ;-)

Pozdrawiam !

Pax pax panowie miedzy chrzejściany jak powiedziano w jednym filmie.
Nie jest to przecież sprzęt na militarkę, choć na Miłostowie w Poznaniu znalazł dosyć spory niewybuch i wył jak potępiony i dlatego wolę jednak pola i niech tam pokazuję co potrafi.

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie