k_alibaba Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Witam... jak ktoś mi powie co to jest i z jakiego okresu pochodzi to będe mu wdzięczny... Znalezione w samborowie niedaleko drwęcy... podejżewam że że jest to guzik, ale nigdzie nie moge znaleźć więcej info...więcej zdjęć mogę przesłać na mail, mój kali102@vp.pl...Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotnik Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 odpowiedz jest bardzo prosta to uszkodzona srebrna jak mniemam z foto ,spinka do mankietu okres ,od 1920 do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_alibaba Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 dzięki serdeczne za odpowiedź... wiesz może kto uzywał takich spinek?... czy były one dosyć popularne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k_alibaba Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 jest to srebro...zachowały sie elementy złocenia... bez żadnych znaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Wszyscy ci ją używali którzy nosili koszule z mankietem –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Kol Sotnik zaciekawiła mnie tylko jedna rzecz... dlaczego nie może być starsze niż 1920 i po czym to wnioskujesz??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.